Jobbsafari är en del avschibsted logo

ADVOKATBYRÅN BAAKEN är nu i behov av ytterligare förstärkning

ADVOKATBYRÅN BAAKEN är nu i behov av ytterligare förstärkning

BAAKEN AB, ADV BYRÅN · Helsingborg · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

ADVOKATBYRÅN BAAKEN är nu i behov av ytterligare förstärkning. Vi är en väletablerad advokatbyrå med familjär stämning. Vi arbetar med brottmål, familjerätt, socialrätt, migrationsrätt och tvistemål.


Byrån har idag kontor i Helsingborg, Lund och Malmö. ADVOKATBYRÅN BAAKEN tar sig ann uppdrag i hela Sverige. Hos oss får du arbeta med många olika spännande uppdrag, självständigt och i grupp.


Utmärkande för vår arbetsplats är att våra dagar fylls med humor och högt i tak! Vi värdesätter dig som anställd och är måna om bra arbetsvillkor och att du ska trivas.


Vem är du?


Vi söker nu en advokat eller biträdande jurist till vårt kontor i Helsingborg. Vi ser gärna att du är självgående och har processat tidigare med minst 2 års erfarenhet från advokatbyrå. Tingstjänstgöring är ett krav.


Du kommer att arbeta med ett flertal rättsområden i nära samarbete med övriga kollegor på byrån. Vi söker dig som har en god förmåga att möta människor i olika situationer. Du ska även vara flexibel, ambitiös, noggrann och initiativrik.


Du är prestigelös men har hög integritet och ett genuint intresse för juridiken. Du bör även ha en önskan och ett driv att växa och axla advokatrollen som biträdande jurist.


Tjänsten


Din arbetsplats kommer att utgå från Helsingborg. Arbetet innebär att du kommer resa till domstolar runt om i Sverige samt besöka klienter som befinner sig på olika platser i landet.


Tjänsten omfattar heltid med lön enligt överenskommelse. Tjänsten kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse.


Hanteringen av ansökningar och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot att få ditt CV och personligt brev så snart som möjligt då tjänsten tillsätts omgående. Välkommen att skicka din ansökan på mejl till Mayssam Baaken på mayssam@baaken.se.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BAAKEN AB, ADV BYRÅN

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

ADVOKATBYRÅN BAAKEN AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons