Jobbsafari är en del avschibsted logo

Admin/Support

Capio · Stockholm · Ansök senast 22 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Inom affärsområdet Äldre och Mobil vård erbjuder vi ett brett utbud av specialiserad sjukvård som består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet. Våra verksamheter finns på flera olika sjukhus, främst i Stockholmsområdet.

Din roll

Som controller i vårt team arbetar du i nära samarbete med patientområdeschef, verksamhetschef och enhetschefer, men också tillsammans med affärsområdescontroller (”ekonomichef”) och övriga controllers. Du kommer att genomföra bokslut, arbeta med ekonomisk uppföljning samt sammanställa och analysera statistik. Arbetet innebär stort fokus på analys och utveckling för att optimera verksamhetens processer.

Vi håller till i nyrenoverade, moderna kontorslokaler på Sollentuna sjukhus, men då du ofta arbetar nära verksamhetscheferna kommer du även att besöka verksamheterna kontinuerligt och vara en support till dem i deras arbete. I rollen som controller erbjuds du stöd från affärsområdescontroller.

Vi erbjuder dig

• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Som anställd har du tillgång till vårt moderna gym• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande. Du kanske är i början av din karriär och vill utvecklas inom controlling eller så har du arbetat en längre tid. Viktigast är att du vill vara en del av det samhällsviktiga arbetet med att förbättra sjukvården. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från hälso- och sjukvårdsbranschen.

Du har ett öppet förhållningssätt samt förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du lösningsfokuserad, affärsmässig och trygg, samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. Du bör hantera Excel på avancerad nivå och gärna ha erfarenhet av Power BI. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som controller är en stor del av arbetet med chefsstöd ute hos verksamhetscheferna - både självständigt och tillsammans med övriga i affärsområdesledningen.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Linda Martinson,Patientområdeschef -linda.martinson@capio.seHelene Wirdbo, Affärsområdescontroller -helene.wirdbo@capio.se

Publicerat: 2024-04-22

Sista ansökningsdag: 2024-05-22

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons