Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratör till vår Operationsavdelning

Administratör till vår Operationsavdelning

Prowork Bemanning&Rekrytering · Solna · Ansök senast 17 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi växer och söker nu en ny medarbetare inom vår avdelning Operation som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar ordning, struktur och drivs av resultatet av ditt goda arbete. Tjänsten är till att börja med ett vikariat om 12 månader.
 
Din vardag
 
I rollen är du en viktig del i vår verksamhet som säkerställer att våra anställdas tider registreras i rätt tid samt att övriga praktiska och administrativa detaljer runt våra anställda fungerar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av administrativ karaktär som exempel registrera tidrapporter, samla in olika former av dokumentation, lönekörning, fakturering och bistå övriga medarbetare på operations i deras vardag.
 
Vi söker
Vi söker efter en person med stort intresse eller erfarenhet av administrativa uppgifter och specifikt fakturering. Vidare ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med stort mått av ordning och struktur i utförandet av dina arbetsuppgifter. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett lösningsinriktat fokus och ha en hög kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.
 
Vi erbjuder
En visstidsanställning med fast månadslön. Vi har kollektivavtal med Almega och erbjuder försäkringar och pension enligt kollektivavtal, förutom det erbjuder vi friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.
 
Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är ett rekrytering och bemanningsföretag med 400 st anställda och vi har gjort ca 500 specialistrekryteringar sedan start. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Kvalité,  Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framför allt mot våra konsulter.
 
Varmt välkommen med din ansökan, tillträde sker enligt överenskommelse.
 
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning&Rekrytering

Placering

Solna

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons