Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratör till Studieförbundet NBV

Administratör till Studieförbundet NBV

NBV · Borlänge · Ansök senast 12 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en stjärna på administrativt arbete, är bekväm med att jobba självständigt men också med ett glatt och drivande team?Då är det dig NBV söker när viförstärker vår administrativa enhet i Borlänge.

Ansvarsområden som Administratör

Du kommer att ingå i ett team av administratörer som ansvarar för verksamhetsrapportering i Gustav som är studieförbundens gemensamma rapporteringssystem. NBV är uppdelade i 6 olika regioner där Du kommer att ansvara för någon eller någraav våra regioner. Tillsammans med våra övriga fem administratörer arbetar du även med kvalitetskontroller, statistikframtagning och ger service till våra medarbetare i regionerna. Tjänsten är placerad i Borlänge.

Dina egenskaperVi vill ha dig som har hög förmåga att fokusera på väsentligheter, somär en noggrann och trygg medarbetare med god känsla för rätt och riktigt,ordning och reda.

  • Du har stor servicekänsla och tycker om att hjälpa andra.
  • Du kan kombinera att arbeta självständigt men ocksåi ett teamdär dubidrar till trivsel, god arbetsmiljö och välmående.
  • Du trivs med att arbeta i administrativa verktyg och vill lära och följa administrativa processer.
  • Du är driven, självgående och har höga kvalitetskrav.
  • Du vågar leda dem som du ska stötta med att förstå, göra rätt och utbilda vid behov.
  • Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter och levererar rätt kvalitet i rätt tid.

Dina kvalifikationerDu har några års erfarenhet av administrativt arbete med god datorvana. Erfarenhet av ideella organisationer eller folkbildningsarbete är meriterande. Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du redan har en helnykter livsstil även på din fritid, eller vid en anställning tar det ställningstagandet, samt blir medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Vad kan NBV erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning och 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi tillämpar målstyrd arbetstid, vilket innebär att du har möjligheter när det gäller att förlägga ditt arbete. Det kan förekomma arbete på kvällar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Vi erbjuder våra anställda ett förmånligt friskvårdsbidrag, friskvårdstid och Rikskortet Edenred. Tjänsten är placerad i Borlänge.

Senaste dag för din ansökan: 12 maj 2024.

Tillsättning av tjänsten sker 1 september eller enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta rapporteringschef ingrid.flank@nbv.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NBV

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet

Dela jobbannonsen

Anmäl annons