Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratör till bolag inom modern avfallshantering ♻

Administratör till bolag inom modern avfallshantering ♻

Wrknest · Perstorp · Ansök senast 5 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Utforska en värld av innovativa och hållbara lösningar med vår kund! Från platsbesparande lösningar för hushållsnära källsortering till de praktiska underjordsystemen för flerfamiljshus och de eleganta papperskorgarna som smälter sömlöst in i stadsmiljön. Vår kund kombinerar funktionalitet och estetik för att skapa produkter som revolutionerar avfallshanteringen.

Om tjänsten

Vi erbjuder en roll somAdministratörtill vår spännande kund som verkar inom avfallshantering isödraSkåne. Detta företag är i expansionsfas och sökerdärmed någon som vill stötta dem i detadministrativa arbetet.Hos vår kund kommer du att jobba nära deras serviceteam i en familjär och avslappnad miljö. Företaget har många olika avdelningar som växer ochdärmed finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Företagets kontor ligger också i nära anslutning till kollektivtrafik vilket möjliggör hållbara pendlingsmöjligheter.

Tjänsten som administratör till vår kund innebär att stödja servicetekniker och hantera den administrativa processen för att effektivisera företagets eftermarknadsarbete. Den ideala kandidaten har en teknisk förståelse, kan tolka enkla ritningar, och tar ansvar för att bland annatomvandla serviceprotokoll till fakturor. Denna hybridroll kräver både administrativa färdigheter och en grundläggande mekanisk kompetens för att stötta företagets tillväxt och utveckling inom avfallshantering.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Wrknest med goda chanser till förlängning eller anställning hos kundefter 6 månader.

Dina framtida arbetsuppgifter innefattar bland annat

  • Besvara mejl och samtal från kunder och personal
  • Samla in serviceprotokoll och omvandla dessa till fakturor
  • Med tiden kan rollen även utvecklas till att bli mer teknisk, där du får vara med i det operativa arbetet

Vi söker dig som har

  • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Intresse för teknik
  • Förståelse för enklare ritningar av konstruktioner
  • Förmåga att tolka och hantera teknisk information

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig somär driven, initiativtagande och flexibel samt har god samarbetsförmåga.Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Perstorp, Skåne

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Konsultuppdrag med god chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer påwww.wrknest.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wrknest

Placering

Perstorp

Kontaktperson

Wrknest AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons