Jobbsafari är en del avschibsted logo

Adda Inköpscentral söker vass inköpare

Adda Inköpscentral söker vass inköpare

Adda · Stockholm · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi stärker upp teamet och söker nu dig som vill göra skillnad och vara med att skapa verklig nytta för våra kunder. I denna spännande roll kommer du stötta våra kunder i både avropsprocesser och vid samordning av marknadsaktiviteter. Om tjänsten

Som inköpare hos oss kommer du att tillhöra kategori Kontor. Ditt fokus kommer i huvudsak vara att stötta våra kunder vid avrop gällande våra möbelavtal. I samråd med teamet kommer du att ta fram olika paketeringar av standardsortiment i marknadsföringssyfte och göra dessa attraktiva för våra kunder. Du kommer även att ge stöd i avtalstolkningar, hjälpa till i upphandlingsarbete samt samla in och analysera statistik.

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av att ha arbetat som inköpare eller kundansvarig inom/gentemot offentlig verksamhet.
  • Erfarenhet av offentlig upphandling (LOU).
  • God förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift.
  • God projektledningsförmåga.
  • Erfarenhet av upphandlingssystem, exempelvis Tendsign.
  • Goda kunskaper inom Office-paketet.

Det är meriterande om du har Excelkunskaper på avancerad nivå (certifikat eller diplom i Excel) samt arbetat med upphandlingar i dynamiska inköpssystem.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken och gillar att lära nytt. Du har lätt för att skapa relationer med kunder och förstå kundernas behov. Du är noggrann och uppmärksam på detaljer, arbetar strukturerat och kan planera ditt arbete självständigt. Du har förmågan att arbeta snabbt och effektivt, tar eget ansvar och har viljan att hitta lösningar på problem. Du driver processer framåt och säkerställer alltid god service. Du är social och trivs med att arbeta tillsammans i grupp.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marita Lohmander, marita.lohmander@adda.se, 08-709 59 02.

Sista ansökningsdag är 2024-05-08, men vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom digitalisering, strategisk försörjning och kompetensutveckling. Vi skickliggör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar. Adda har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på adda.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adda

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Adda AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons