Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager till ABB

Mölndal, Lunnagårdsgatan 4 · Mölndal · Ansök senast 10 juni (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.

Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.

I rollen kommer du använda din erfarenhet och expertis till att förstå kundernas behov och identifiera hur vi kan bistå med ABB:s samlade kompetens inom automation, elektrifiering, digitalisering och hur dessa områden kan samverka för maximalt kundvärde.

Rollen är avsedd med ansvar för våra kunder i västra Sverige, Göteborg, Bohus Län, Halland och Västergötland.

Vi på ABB tror på att varje individ har potentialen att växa och utvecklas både professionellt och personligt. Därför strävar vi efter att erbjuda våra medarbetare en stimulerande och stödjande arbetsmiljö där självutveckling prioriteras högt. I rollen som Account Manager kommer du inte bara att utföra arbetsuppgifterna enligt beskrivningen, utan också att få tillgång till ett brett utbud av resurser och kontaktnät som främjar din professionella och personliga tillväxt utifrån dina behov och intressen. Vi tror på öppen kommunikation och kontinuerlig feedback. Genom regelbundna utvärderingar får du inte bara värdefull insikt i ditt arbete utan också konkret vägledning för din framtida utveckling. Vi ser detta som en ömsesidig process där både du och organisationen kan växa tillsammans.

Genom att välja att bli en del av ABB får du inte bara en anställning utan en möjlighet att forma din framtid i ett globalt företag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och stödja dig på din resa mot framgång och självförverkligande.

Dina ansvarsområden

  • Ansvara för försäljning av el/automation/digitaliseringsprojekt till kunder inom främst sektorerna energi, kemi, läkemedel, livsmedel.
  • Använda din och ABBs samlade kompetens för att hjälpa kunderna med smarta hållbara lösningar och driva affärer från start till mål.
  • Utveckla befintliga och nya relationer på alla nivåer inom kundernas organisation.
  • Bearbeta marknaden, bygga upp nya kunder och vidareutveckla vår stora installerade bas av lösningar hos våra befintliga kunder.
  • Bygga och leda capture teams för maximalt värdeskapande i ABB för våra kunders räkning.

Din bakgrund

  • Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning.
  • För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från teknisk försäljning.
  • Som person är du nyfiken, öppen och social med en naturlig förmåga att bygga nya, goda och långsiktiga relationer.
  • Du är resultatorienterad och har stor egen drivkraft.
  • Du har starkt kundfokus och kan samarbeta både internt och externt.
  • Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du har möjlighet att resa i tjänsten och har B-körkort.

Mer om oss

ABB erbjuder goda utbildnings- och karriärmöjligheter likväl som flera förmåner såsom möjlighet till flexibelt arbete - med större frihet att välja bäst lämpad arbetsplats, friskvårdsbidrag, extra föräldralön, arbetstidsförkortning, personalstiftelse för extra möjligheter till studier, hälsa och rekreation, stugor/lägenheter för semesterboende, aktieägarprogram, förmånsportal med mera. Jobba med oss i ABB och utnyttja kraften i våra globala nätverk när du samarbetar och lär dig mer tillsammans med våra team i världsklass.

Rekryterande säljchef Magnus Högstedt med telefonnummer +46 705 93 56 24 svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Eriksson, +46 702 08 99 50; Unionen: Hannah Norén, +46 706 34 03 46; Ledarna: Leif Öhrberg, +46 724 64 40 16. Övriga frågor ställs till Talent Partner Irma Leijon +46 724 612 314. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan senast 10 juni 2024. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Notera att anställningsprocessen på ABB Sverige inkluderar en referenskontroll, ett drogtest och vid vissa rekryteringar även en utökad bakgrundskontroll.

Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om ansökan är i PDF format. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mölndal, Lunnagårdsgatan 4

Placering

Mölndal

Kontaktperson

ABB AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons