Jobbsafari är en del avschibsted logo

48-årig man i Ösmo söker personlig assistent

NÄRA AB · Nynäshamn · Ansök senast 29 maj (13 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu fler personliga assistenter till en motorcykelintresserad man som bor i en villa i Ösmo.

Han behöver, på grund av en hjärnskada, hjälp med sin dagliga livsföring. Du som assistent stöttar honom med bland annat matlagning, hushållssysslor, träning och personlig hygien. Du kommer i ditt dagliga arbete använda dig av hjälpmedel som exempelvis lyft.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du är lugn, ansvarsfull och pratar bra svenska. Du kommer att ingå i ett team av erfarna assistenter. För rätt person finns det möjlighet att arbeta heltid. I dagsläget arbetar man dygnspass med jour på natten. Vi söker även timvikarier som vill hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro, det är en stor fördel om du bor i närområdet.

Erfarenhet av förvärvad hjärnskada är meriterande.

För att söka denna tjänst behöver du skapa ett konto via följande länk, https://nara.primass.se/primass/Register.aspx

Du fyller sedan i din rekryteringsprofil samt laddar upp ditt cv och personliga brev.

Du kan sedan söka tjänsten under fliken ”lediga tjänster”. Vi ser fram emot din ansökan!

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framför allt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

I rekryteringar hos NÄRA kan kunder/arbetsledare/anhöriga komma att läsa ansökningarna.

Bakgrundskontroll kan förekomma i våra rekryteringar och utdrag ur polisens belastningsregister tas alltid i uppdrag hos minderåriga. Du behöver kunna styrka din identitet och din rätt att arbeta i Sverige.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NÄRA AB

Placering

Nynäshamn

Kontaktperson

Nära AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons