Jobbsafari är en del avschibsted logo

31-årig kille i Mora söker manlig personlig assistent

31-årig kille i Mora söker manlig personlig assistent

Vi Omsorg i Sverige AB · Mora · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

KundbeskrivningKunden är en 31-årig kille med autism och Downs syndrom. Han tycker om aktivitet och när det händer saker under dagen.

Arbetstider och tjänstgöringsgradVi söker vikarier över sommarenArbetstiderna är förlagda på dygnspass med väntetid.Är det här du?Kunden söker en manlig assistent med körkort. Vi ser helst att du har erfarenhet av autism och Downs syndrom. Det är viktigt att du är en lugn och trygg person som trivs på en aktiv arbetsplats. Du känner även igen dig i följande:

  • Lyhörd
  • Flexibel
  • Du har respekt för bestämda rutiner
  • Körkort B

Vilka är vi?Vi Omsorg är ett assistansbolag med hjärtat i Dalarna. Vi finns till för att skapa kvalitativ assistans för våra kunder och strävar efter ständig förbättring för att hålla oss aktuella. Hos oss har kunden ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent och hur assistansen ska utföras. Samtidigt som vi erbjuder våra kunder individspecifik assistans riktar vi stort fokus på våra medarbetare och värnar om deras arbetsmiljö.Vad kan vi erbjuda dig?

  • En utvecklande och lärorik arbetsmiljö
  • Kollektivavtal
  • Förmånskort
  • Aktiviteter för både kunder och assistenterFår du en bra känsla och vill ingå i vårt team?Ansök idag, vi ser fram emot att få veta mer om dig! Eftersom vi är ivriga att hitta rätt person till vårt team kommer urval sker löpande.

Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning

För att kunna få en anställning hos oss behöver du vara 18 år eller äldre. Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vi Omsorg i Sverige AB

Placering

Mora

Kontaktperson

Vi Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons