Jobbsafari är en del avschibsted logo

3 st Lastbilschaufför sökes (C-kort)

365 BTS AB · Stockholm · Ansök senast 11 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Nu har du möjligheten att inta rollen som C-chaufför för exklusiva distributionsuppdrag i den pulserande metropolen Stockholm.

Denna möjlighet är lika unik som den är ekonomiskt givande. Vi är för närvarande på jakt efter tre ambitiösa och engagerade CE-chaufförer som kommer att agera hjärtat i vårt distributionslag. Genom din attityd och skicklighet kommer du att leverera mer än enbart varor; du kommer att leverera överlägsna kundupplevelser.

Vi söker individer som präglas av ansvarskänsla, precision och en positiv attityd. Du kommer att etablera standarden för en oöverträffad kundservice gentemot våra välkända företagskunder. Vidare är det av yttersta vikt att du är i god fysisk kondition då ditt arbete kan involvera tunga lyft vid lastning och lossning - du representerar ryggraden i vår verksamhets problemfria process.

Att inneha ett giltigt YKB och förarkort utgör naturligtvis de grundläggande förutsättningarna för att inträda på denna bana.

Den här vägen är upplyst av framgång och potential - är du beredd att inta platsen bakom ratten och styra mot en framtid fylld av möjligheter? Ansök idag och se fram emot en framgångsrik och inspirerande framtid som en värdefull medlem av vårt framstående distributionslag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

365 BTS AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

365 BTS AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons