Jobbsafari är en del avschibsted logo

3 st C-Chaufförer med start omgående - Norrort

3 st C-Chaufförer med start omgående - Norrort

24 Staffing AB · Stockholm · Ansök senast 11 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Unna dig en banbrytande och välbetald logistikkarriär som du drömt om! Just nu står dörrarna öppna för dig att bli en av de 3 eftertraktade C-chaufförerna som kommer att skapa magi genom distributionsuppdrag i av Stockholm.

Denna möjlighet är inte bara en vanlig anställning - den är en inkörsport till en äventyrlig värld av logistik där du inte bara kör fordon, du är hjärtat i en smidig försörjningskedja.

Ditt leende och servicekänsla gentemot våra högt aktade företagskunder kommer att vara din bästa tillgång. Att hantera lastning och lossning kan kräva en del fysisk styrka.

Att vara redo att stå till tjänst på kvällar och helger kommer inte bara att göra dig till en oumbärlig medlem av vårt team, det kommer också att göra dig till en stjärna i vårt uppdrag att leverera enastående service.

För att vara redo för detta livsförändrande äventyr behöver du ha C-behörighet, giltigt YKB och förarkort. Kommunikation är nyckeln till framgång, och därför förväntar vi oss att du behärskar svenska eller engelska för att säkerställa enkel samverkan med både kollegor och kunder.

Så, vad väntar du på? Greppa ratten och styr din karriär mot nya höjder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

24 Staffing AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

24 Staffing AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons