Jobbsafari är en del avschibsted logo

2 Förskollärare Granbacka förskola

2 Förskollärare Granbacka förskola

Gällivare Kommun · Gällivare · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Verksamhetsbeskrivning

Granbacka Förskola har två åldersblandade avdelningar belägna i bostadsområdet Granbacka i närheten av en mycket inspirerande skog och natur. Detta utgör en viktig del av förskolans lärmiljö som personalen använder i sin undervisning tillsammans med barnen.  Förskolan arbetar aktivt med att utveckla lärmiljöer där barnens inflytande, utforskande och lärande står i centrum. Förskolan har två arbetslag som samarbetar för att skapa en bra förskola för alla barn. Att arbeta utomhuspedagogiskt och projekterande är viktiga arbetssätt som vi vill utveckla ytterligare.  

Det är barnens egna intressen och förmågor som styr vår verksamhet vilket främjar möjligheten för våra pedagoger att arbeta medforskande tillsammans med barnen.

 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du ansvar för planering, genomförande och reflektion i arbetslaget och att genomföra det systematiska kvalitetsarbetet i samarbete med övriga kollegor på förskolan. Barnen ska ges nya utmaningar och få stöd och stimulans för sin utveckling och sitt lärande.  Du har stort inflytande över ditt arbete och utgår från ett gott samarbete över huset. Här finns stora möjligheter för den som vill testa nya arbetssätt och utveckla verksamheten tillsammans med barn, vårdnadshavare och kollegor.   
 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och är väl förtrogen med förskolans läroplan. Du är en tydlig ledare, är självständig och ansvarstagande. Du är positiv och har en hög tilltro till barnens kompetenser. Vi ser gärna att du har ett specialintresse inom något av målområdena för förskolan och vill utveckla detta på vår förskola. Det kan vara inom hälsa, utomhuspedagogik, jämställdhet eller barns språkutveckling. På Granbacka förskola finns ett stort utrymme att utveckla arbetet tillsammans med övrig personal.

Vi ser det som viktigt att du har lätt för att utveckla relationer till barn och vårdnadshavare och en vilja att utveckla och lära tillsammans.  Du behöver vara väl förtrogen med digitala verktyg för att både kunna använda dessa i undervisning för att lyfta barnens lärande och att använda dessa för dokumentation som grund för reflektion och utveckling.

Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  

 

Arbetstid/Varaktighet

100 % Heltid tillsvidareanställning.

 

Lön

Lön enligt avtal, ange löneanspråk

 

Tillträde

Augusti 2024, enligt överenskommelse.

 

Upplysningar

Vid frågor, kontakta

Rektor

Eva Hedlund 0970–818 972

 

Fackliga företrädare

Lärarförbundet
Tel: 0970–818 383

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2024-04-30  

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gällivare Kommun

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Gällivare kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons