Jobbsafari
– söker för Milwaukee i distriktet Mälardalen
Techtronic Industries Nordic ApS
 

Säljare till marknadsledande Milwaukee

Jobbsafari söker för kund

Techtronic Industries Nordic (TTI) marknadsför och säljer ett brett sortiment av högkvalitativa elverktyg och tillbehör under varumärkena Milwaukee, AEG och Ryobi.

Milwaukee är marknadsledande inom elverktyg för professionella användare. Med ett stort engagemang för kunders behov fokuserar Milwaukee ständigt på att leverera innovativa, branschspecifika lösningar som hjälper användaren att arbeta snabbare och smartare.

Under de senaste åren har TTI upplevt en stark tillväxt, inte minst i varumärket Milwaukee, och nya utvecklingsmöjligheter öppnas ständigt upp för våra anställda. Vår säljare Gustav går nu vidare med ny roll i teamet. Därför utökar vi nu och söker en dedikerad slutkundsäljare till vårt Milwaukee-team i Mälardalen som brinner för att hjälpa våra kunder och fortsätta lyfta oss till nya höjder.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bearbeta existerande och nya professionella slutanvändare i samarbete med återförsäljare, men även på egen hand. Arbetet innebär att bearbeta våra fokuskundgrupper som främst ligger inom Bygg, El, Industri och Infrastruktur ute på fältet i deras vardag. Du kommer att använda en demobuss som är fullt utrustad med produkter för att demonstrera hela Milwaukees produktutbud och ansvarar för din egen budget och distriktsplanering.

Du kommer att ingå i det svenska säljteamet som totalt består av 31 personer i varierande roller.

Du utgår från ditt hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver viss tjänsteresa med övernattning. Lämpliga bostadsorter är Västerås/Eskilstuna med omnejd.

Vilka kvalifikationer söker vi?

 • Du är praktisk, kreativ och hungrig som säljare
 • Du är en person som har lätt för att skapa tillit och drivs av nöjda kunder
 • Du har en hög energinivå och älskar utmaningar
 • Du har goda relationsbyggande egenskaper och är fokuserad på att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder
 • Du vill ha utmaningar i vardagen och trivs med att presentera koncept och handfasta lösningar
 • Du brinner för att arbeta med försäljning och är nyfiken på att lära dig nya saker
 • Du är målinriktad, självmotiverad, har viljan att lyckas och gillar varierande vardagar
 • Du smittar andra med din entusiasm för produkterna och vill bidra till att skapa framgång
 • Du är bra att planera din egen vardag och på att jobba självständigt - men samtidigt en lagspelare
 • Meriterande med erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna från branschen eller återförsäljarledet
 • Eftersom vi är en del av ett internationellt företag förväntar vi oss att du har kunskaper i engelska och Office-paketet.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder ett spännande, självständigt och dynamiskt jobb där du blir en del av en nordisk säljorganisation med huvudkontor i Köpenhamn. Vi är ett växande företag med en stark och tydlig ambition. Vi har högt i tak med bra möjlighet att påverka utvecklingen, både din egen och Milwaukee's. Du får löpande produktutbildning och säljträning internt och externt.

Vi erbjuder fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus.

Låter det som något för dig?

Jobbsafari är vår rekryteringspartner för den här anställningen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jobbsafaris rekryteringskonsult Jonathan Allirol på +46 73 59 59 895 alternativt jal@jobbsafari.se.

Skicka in ditt CV och din ansökan senast den 30 september 2019. Vi mottar endast ansökningar via nedanstående länk ”Ansök här”. Intervjuer hålls löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta processen när vi finner rätt kandidat. Förväntad start är Q4 2019.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Vilka är vi?

TTI är ett av världens ledande företag inom design, produktion och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa – både till konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor sätter stor prägel på företagskulturens DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett knappt 24 000 medarbetare och 2018 var omsättningen 6,2 miljarder EUR.

Techtronic Industries Nordic med huvudkontor i Köpenhamn är en division av TTI. TTI Nordic marknadsför och säljer varumärkena Milwaukee, Ryobi och AEG i de nordiska samt baltiska länderna.

Läs mer om Milwaukee och TTI här: TTI Group, Milwaukee, Working at TTI

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Rekryteringskonsult
Jonathan Allirol
Telefon
073-59 59 895
Jobindex