Jobbsafari
– söker för Nemco Machinery A/S
Nemco Machinery A/S
 

Resemontör

Jobbsafari söker för kund

Trivs du med teknisk support och felsökning på produktionsutrustning inom livsmedelsindustrin, hos nordiska kunder, då är du den person vi söker!

Du kan se fram emot att vara en del av ett starkt vinnarteam hos Nemco AB, med full fart på vardagen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar synliga resultat och enastående service inom ett mycket brett spektrum av process- och förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare inom: slakt, beredning av kött, bageri, fisk, mejeriprodukter, konfektyr, frukt och grönsaker – såväl som non-food och läkemedelsförpackningar.

Vi upplever en stor tillströmning av beställningar och söker därför en resande servicetekniker till vår serviceavdelning. Vi utför service, felsökning och installationer åt våra kunder, främst i Sverige, men du ska i perioder räkna med att hjälpa kollegor i Danmark och Finland.

Vi erbjuder

 • Ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av dynamiska och duktiga kollegor.
 • Utveckling av dina yrkesmässiga och personliga kompetenser - vi investerar gärna i din framtida utveckling.
 • Bra och stabila anställnings- och arbetsvillkor.
 • Ett intressant och självständigt arbete där kvalitet, kompetens och flexibilitet är nyckelord i avdelningens och din utveckling.

Din profil

 • Du är utbildad elektriker eller har yrkeserfarenhet av denna typ av arbeten.
 • Du trivs med att resa i tjänsten och tycker om ett omväxlande arbete i varierande arbetsmiljöer.
 • Du tycker om att träffa nya människor i olika arbetsmiljöer samt trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar.
 • Vi ser gärna att du har god erfarenhet/kunskap i PLC samt pneumatik.
 • Du har goda kunskaper i PC (användarnivå), då detta är en del av ditt dagliga arbete.
 • Du har giltigt B körkort.
 • Vi förutsätter att du kan svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetet innebär ca 80 övernattningar/år som varieras med vissa dagar på hemkontoret.

Sök tjänsten

Jobbsafari är vår rekryteringspartner och har Du några frågor är du välkommen att kontakta Jobbsafaris rekryteringskonsult Jonathan Allirol på 073-59 59 895 eller jal@jobbsafari.se.

Bifoga CV och personligt brev genom att klicka på länken nedan. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen, så vänta inte med att skicka in Din ansökan. Sista ansökningsdag är dock 30 juli 2019.

Vi ser fram emot att höra ifrån Dig!

Nemco är i ständig utveckling. Vi säljer kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och levererar de bästa, mest effektiva och pålitliga maskiner/system till våra kunder främst inom livsmedelsindustrin.

Vi har alltid satt kunden främst och har strävat efter att lösa kundens behov genom att minimera produktionskostnaderna och förbättra arbetsvillkoren för kundens personal. Nära kund- och leverantörsrelationer har alltid präglat Nemco.

Läs mer om oss på: www.nemco.se.

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Rekryteringskonsult
Jonathan Allirol
Telefon
073-59 59 895
Jobindex