Jobbsafari
– söker för Techtronic Industries Nordic ApS
Techtronic Industries Nordic ApS
 

GRADUATE-PROGRAM FÖR FRAMTIDENS TALANGER

Jobbsafari söker för kund

Försäljning & Marknadsföring i Östergötland

Har du bra presentationskunskaper, känner till hur man bygger relationer, är du målinriktad och har drivet att utveckla dig själv mot ett spännande jobb inom försäljning och marknadsföring i ett internationellt företag? Då är TTI’s Graduate program något för dig.

TTI är ett av världens ledande och snabbast växande företag inom utveckling, produktion och försäljning av högkvalitativa elverktyg och tillbehör och vi söker ständigt talanger med potential och stor motivation till att fortsätta utveckla företaget och dess medarbetare.

TTI's Graduate-program genomförs i flera länder i Europa och har som mål att utveckla TTI’s framtida talanger. Våra förväntningar är att våra Graduates snabbt ska ta ansvar i sina första roller och om viljan, färdigheten och resultaten återfinns kommer även möjligheten att ta sig vidare inom organisationen finnas där.

Skräddarsydd utbildning inom företaget

Du kommer att arbeta med Milwaukee som globalt är ett av de ledande varumärkena inom elverktyg och tillbehör, men du behöver inte ha förkunskap inom branschen. Din utbildning startar med gedigna produktutbildningar i Stuttgart och följs upp med utbildningar inom sälj-, presentations- och förhandlingsteknik. Samtidigt går du i tjänst som säljare och får tillämpa dina kunskaper i verkligheten med support av ett erfaret team. Graduate-programmet varar i 18-24 månader, och du är fast anställd under normala villkor efter att din provanställning på 6 månader löpt ut.

Rollen som Graduate hos TTI

Din roll är att marknadsföra, demonstrera och sälja Milwaukee-verktyg och tillbehör till befintliga kunder så som professionella hantverkare, grossister och byggmarknader främst inom bygg-, installations- och industrisektorn. Detta sker genom demodagar, hantverkarmässor, demonstrationer och besök hos kunder. Du arbetar i ett team med erfarna säljare och andra Graduates.

Du utgår från ditt hemmakontor och har tillgång till en fullt utrustad demobuss som är anpassad för att besöka slutkunder inom bygg/industri-segmentet.

Arbetet innebär dessutom:

  • Att utbilda personalen hos Milwaukees återförsäljare
  • Att delta i mässor, event och demodagar runt om i Sverige och utomlands
  • Att ha goda relationsbyggande egenskaper och fokus på att utveckla starka långvariga relationer

Som en del av Graduate-programmet deltar du i TTI’s internationella utbildningstillfällen tillsammans med övriga europeiska deltagare från det Europeiska Graduate-programmet. Denna erfarenhet är en bra grund att stå på inför dina framtida roller inom försäljning, som produktchef och andra liknande anställningar. Flera ledande medarbetare inom TTI har startat sin karriär genom Graduate-programmet.

Kvalifikationer

  • Relevant kandidatexamen och B-körkort
  • Placering för denna tjänst är Östergötland, men vi tar gärna emot intressanta ansökningar från övriga platser i landet
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Möjlighet att delta i en eventuell urvalsprocess i UK i april/maj 2019 och vid utbildningstillfällen i UK och Tyskland
  • Du är praktisk, kreativ och hungrig som säljare och trivs med att ansvara för din egen planering

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett spännande, självständigt och dynamiskt arbete där du blir en del av en nordisk säljorganisation med huvudkontor i Köpenhamn. Vi är en verksamhet i stor tillväxt och det går bra för oss. Det är högt i tak och det finns goda chanser att påverka utvecklingen, både din egen och TTI’s.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, pension, samt möjlighet till bonus. Du får demobil och PC, mobil och internet betalt.

Låter det som något för dig?

Jobbsafari är vår rekryteringspartner för den här anställningen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jobbsafaris rekryteringskonsult Jonathan Allirol på 073-59 59 895 alternativt jal@jobbsafari.se

Skicka in ditt CV och din ansökan senast den 29 April 2019. Vi mottar endast ansökningar via nedanstående länk ”Ansök här”. Intervjuer hålls löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta processen när vi finner rätt kandidat. Förväntad start är den 1e juni eller 1e juli 2019.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vilka är vi?

TTI är en av världens ledande företag inom design, produktion och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa – både till konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor sätter stor prägel på företagskulturens DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett 24.000 medarbetare och 2018 var omsättningen på knappt 6,2 miljarder euro.

Techtronic Industries Nordic med huvudkontor i Köpenhamn är en division av TTI. TTI Nordic marknadsför och säljer varumärkena Milwaukee, Ryobi och AEG i det nordiska samt baltiska länderna. Läs mer om Milwaukee och TTI på:

www.ttigroup.com och www.milwaukeetool.se.

Läs mer om vårt Europeiska Graduate Program:

www.tti-careers.eu/eu/graduates/about-our-programme

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Jonathan Allirol
Telefon
073-59 59 895
E-post
jal@jobbsafari.se
Jobindex