Jobbsafari
– söker för Nalco AB
Nalco AB
 

Projektingenjör till framtidens vattenbehandlingsprojekt

Jobbsafari söker för kund

 • Vill du vara en del av världens ledande leverantör av vattenbehandling och processoptimeringar?

  ”Här får du friheten att skapa din egen karriär och använda din tekniska bakgrund i vattenbehandlingsprojekt som har stor betydelse för samhället. Du får även en skräddarsydd utvecklingsplan och ett gediget introduktionsprogram så att du fort kommer in i jobbet,” berättar din nye chef Colin Robinson.

NALCO Water – Who We Are

The world’s leading provider of water treatment and process improvements, Nalco Water partners with customers who seek innovative solutions for water and resource constraints. As an Ecolab company, we’re perfectly aligned with the corporate vision to be the global leader in water, hygiene and energy technology and services, providing and protecting what is vital.

Som projektingenjör blir du en del av ett hjälpsamt och informellt team, Engineering & Managed Operations, som består av 9 kollegor. Du kommer att ha ett nära samarbete med både ingenjörer, säljkonsulter och många andra kollegor.

Med ditt hem som utgångspunkt får du ansvar för en rad betydelsefulla projekt inom bl.a. pappers-, mat- och dryckesbranschen i hela Sverige. Mer specifikt kommer du att:

 • utveckla och genomföra projekt som både kan vara modifiering av befintliga processer och nya vattenbehandlingssystem
 • undersöka och identifiera kundernas behov och förutsättningar – antingen ute hos kunderna eller på distans – och presentera projektförslag därefter
 • sätta dig in i de olika tekniska problem som uppstår och utveckla tekniska lösningar hos kunden
 • förbereda projektplaner och hantera installations- och driftsättningsaktiviteter
 • säkerställa att vi uppnår alla våra KPI – säkerhet, kvalitet, omkostnader och tid

När du inte är ute på fältet och besöker kunder sköter du administrativa och projektrelaterade uppgifter. Det kan handla om att stötta säljarkollegor med tekniska utmaningar och lösningar, utarbeta projektförslag och projektrapporter, följa upp projekt och vara i kontakt med externa projektdeltagare och leverantörer.

En viktig roll hos en global spelare

Tjänsten innebär en lysande möjlighet till att bli en del av ett internationellt och världsledande företag med 48 000 medarbetare och tre miljoner kunder i mer än 170 länder. Dessutom är du med och fasthåller samt vidareutvecklar vår position som global ledare inom vatten-, hygien- och energiteknologier. Samtidigt kan du i stor utsträckning sätta din egen prägel på tjänsten och forma din karriär – i Sverige, Danmark eller någon annanstans i världen.

Har du en teknisk bakgrund och flerårig erfarenhet av projektledning?

 • Där är flera ingångar till den här tjänsten, men det är en förutsättning att du har en teknisk bakgrund inom t.ex. el, kemi, mekanik, miljöteknik eller motsvarande.
 • Du har minst ett par års erfarenhet av projektledning och du är kapabel att hantera flera projekt parallellt.
 • Du vet vad det innebär att ha hemmet som sin arbetsplats och du är flexibel gällande resor i tjänsten.
 • Du har B-körkort och du behärskar både engelska och svenska.

Som person är du självständig och står på egna ben efter genomförd introduktion. Du trivs med att ha ett nära samarbete med kunder och säljkollegor och det är naturligt för dig att bygga långsiktiga relationer.

Är du intresserad?

Jobbsafari är vår rekryteringspartner och har du frågor är du välkommen att kontakta Jobbsafaris rekryteringskonsult Jonathan Allirol på 073-59 59 895 eller på jal@jobbsafari.se

Vänligen bifoga CV och personligt brev på engelska genom att klicka på länken nedan.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdagen är dock 31 januari 2019.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Jonathan Allirol
Telefon
073-59 59 895
E-post
jal@jobbsafari.se
Jobindex