Jobbsafari
– söker för Software Point
Software Point
 

Javautvecklare – som gör skillnad på sjukhuslaboratorier

Vill du bli en del av den ledande LIMS-leverantören i Norden och utveckla lösningar som gör det lättare för viktiga verksamheter i den dagliga användningen av systemet? Placering för tjänsten är Linköping eller Danderyd.

Välkommen till Software Point

Software Points system används på mer än 500 laboratorier inom industri, hälso- och sjukvård, biobanker och forskning i hela Norden. Vi har ca 100 medarbetare på våra kontor i Linköping, Lund, Danderyd, Esbo och Oslo. Software Point ingår i LABVANTAGE-koncernen med verksamhet över hela världen.

Java och SQL blir dina primära verktyg

Du väljer själv om du vill arbeta på vårt kontor i Linköping eller Danderyd. På varje kontor får du ca 10 kollegor som du har ett nära samarbete med samtidigt som du jobbar självständigt och tar fullt ansvar för dina egna uppgifter. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du LIMS som baserar sig på Java EE. Vi arbetar agilt och prioriterar samt fördelar arbetsuppgifter mellan oss på dagliga möten. Du kommer främst att arbeta i Java och SQL, men du får också möjlighet att stifta bekantskap med nya språk.

Hjälp kunderna att få vad de behöver

Lösningarna ska göra en verklig skillnad för våra kunder som till stor del består av sjukhuslaboratorier. För att kunderna ska få den produkt de behöver får du möjlighet att delta i telefonmöten, eller vara ute hos kund, så att du är med i hela utvecklingsprocessen och får en fördjupad förståelse av kundens behov.

Du får stor frihet till att planera arbetsuppgifterna på ditt sätt. Det viktiga är bara att du håller deadlines och alltid värnar om kvalitén i de lösningar du levererar. För att det ska lyckas hjälper vi varandra och delar vår kunskap, så att vi blir klokare och ständigt kan förnya oss och leverera bästa möjliga lösning.

Solid IT-kunskap

  • Där finns flera ingångar till den här tjänsten. Du kan ha en akademisk utbildning inom IT eller liknande kombinerat med något års erfarenhet från arbetslivet. Du kan också ha samlat på dig stor kunskap genom en flerårig erfarenhet av att jobba med systemutveckling.
  • Du är trygg med Java och SQL.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Låter detta som något för dig?

Jobbsafari är vår rekryteringspartner och har Du frågor är Du välkommen att kontakta Jobbsafaris rekryteringskonsult Jonathan Allirol på 073-59 59 895 eller jal@jobbsafari.se.

Vänligen bifoga CV och personligt brev genom att klicka på länken nedan. Sista ansökningsdagen är den 7 januari 2019. Vi kommer dock att intervjua kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen, så vänta inte med att skicka in Din ansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån Dig!

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Jonathan Allirol
Telefon
073-59 59 895
E-post
jal@jobbsafari.se
Jobindex