Jobbsafari
– söker för HACH LANGE AB
Kundelogo
 

Kundservicemedarbetare till globalt företag

Kan du tänka dig att arbeta brett med kundservice och administration i en multinationell organisation som bidrar till en sund vattenmiljö i världen?

Hach – vi skapar rent vatten för en bättre värld

Tjänsten är placerad på Hachs kontor i Köpenhamn, men du kommer huvudsakligen att använda svenska i ditt arbete. På kontoret sitter kollegor med olika roller men med det gemensamma målet att förse kunderna med våra toppmoderna vattenanalysprodukter.

Varierande arbete med kundservice som kärna

Du ingår i vårt kundservice- och orderhanteringsteam tillsammans med en annan kollega. Här blir din primära uppgift att ta emot order via telefon och mail och se till att kunden får bästa möjliga service. Du registrerar ordern i vårt system och tar fullt ansvar för att alla pusselbitar runtomkring faller på plats.

Du har hand om:

  • uppföljning av order och leveranser
  • returärenden och reklamationer
  • registrering av semester, utlägg, leasing m.m.
  • Kontroll av löneunderlag, korrekturläsning m.m.

Utöver ovannämnda ansvarsområden förväntas du också kontinuerligt ta dig an olika uppdrag som kommer in ad hoc. Du kommer att avlasta din chef som också sitter i Köpenhamn och rapportera direkt till henne.

Goda utvecklingsmöjligheter och en behaglig arbetsmiljö

Hach är en stor internationell organisation vars medarbetare gör skillnad för en sund vattenmiljö och rent dricksvatten över hela världen. Vi värdesätter våra medarbetares trivsel högt och erbjuder därför karriärsmöjligheter både nationellt och internationellt. Vi erbjuder också kurser och olika sociala evenemang.

Du är service-minded och initiativtagande

Som person har du integritet och tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter från A till Ö. Du trivs bra med administrativa sysslor och har lätt för att hantera siffror. Samtidigt är du service-minded och förstår vikten av att lämna bästa möjliga service till kunden – varje gång.

Dessutom har du:

  • minst 5 års erfarenhet av kundservice eller liknande
  • goda IT-kunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system
  • en flytande nivå i svenska och grundläggande kunskaper i engelska då det är vårt koncernspråk

Låter detta som något för dig?

Jobbsafari är rekryteringspartner för denna tjänst och har du frågor är du välkommen att kontakta Jobbsafaris rekryteringskonsult Jonathan Allirol på 073-59 59 895 alternativt jal@jobbsafari.se.

Sista ansökningsdag är 26 juli 2018, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi kommer att intervjua kandidater löpande. Du skickar in ansökan genom att klicka på länken nedan och bifoga CV samt personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Om Hach

Hach är en väletablerad och global verksamhet med 22 dotterbolag i bl.a. Europa, Kina och USA. Vi bidrar till en global hållbar utveckling genom våra vattenanalysprodukter som säkrar en sund vattenmiljö. Hach har 3 500 anställda runtom i världen.

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Jonathan Allirol
Telefon
073-59 59 895
E-post
jal@jobbsafari.se
Jobindex