Jobbsafari
– söker för Techtronic Industries Nordic ApS
Kundelogo
 

GRADUATE LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMME

Jobbsafari söker för kund

- Ledarskap, Försäljning & Marknadsföring

Har du bra presentationskunskaper, känner till hur man bygger relationer, och har motivation och förmåga att utveckla dig själv mot ett spännande jobb inom försäljning och marknadsföring i ett internationellt företag? Då är TTI’ Graduate program något för dig. TTI är ett av världens ledande och snabbast växande företag i sin bransch och vi söker ständigt talanger med potential och hög motivation till att fortsätta utveckla företaget.

TTI's Graduate-program genomförs i flera länder i Europa och har som mål att utveckla TTI’s framtida ledare. Våra förväntningar är att våra Graduates snabbt tar ansvar i sina första roller och efter hög prestation går vidare i organisationen.

Skräddarsydd utbildning inom företaget

Du kommer att arbeta med Milwaukee, som globalt är ett av de ledande varumärkena inom elverktyg och tillbehör, men du behöver inte ha förkunskap om branschen. Din utbildning startar med gedigna produktutbildningar i Stuttgart och följs upp med utbildningar inom sälj- och presentationsteknik. Samtidigt går du i tjänst som säljare och får tillämpa dina kunskaper i verkligheten med support av ett erfaret team. Graduate-programmet varar i 18 - 24 månader och du är fast anställd under normala villkor efter att din provanställning på 6 månader löpt ut.

Rollen som Graduate hos TTI

Din första roll är att marknadsföra, demonstrera och sälja Milwaukee verktyg och tillbehör till befintliga kunder, som professionella hantverkare, grossister och byggmarknader. Detta sker genom demodagar, mässor, demonstrationer och besök till kunder inom bygg-, industri-, VVS och elindustrin. Du arbetar i ett team med erfarna säljare och andra Graduates.

Arbetet innebär dessutom:

 • Att utbilda personalen hos Milwaukees återförsäljare
 • Att delta i mässor, event och demodagar runt om i Sverige och utomlands
 • Att ha goda relationsbyggande egenskaper och fokus på att utveckla starka långvariga relationer
 • Säkra Point of Sale Implementation.

Som en del av Graduate-programmet deltar du i TTI’s internationella utbildningstillfällen tillsammans med övriga europeiska deltagare. Denna erfarenhet är en bra grund att stå på för dina framtida roller inom TTI. Flera ledande medarbetare inom TTI har startat sin karriär genom Graduate-programmet.

Kvalifikationer & krav

 • Min. kandidatexamen
 • Placering för denna tjänst är i Norrland – du bör vara bosatt i Örnsköldsvik eller Umeå med omnejd
 • B-körkort
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Möjlighet att delta vid utbildningstillfällen i UK och Tyskland
 • Du är praktisk, kreativ och hungrig som säljare
 • Tillgänglig att starta inom snar framtid, gärna 1 oktober eller 1 november 2018
 • Möjlighet att delta på vår Assessment Centre i UK vecka 38, 2018

Eventuella frågor hänvisas till rekryteringskonsult Jonathan Allirol hos Jobbsafari på
tlf. +46 73 59 59 895 alternativt jal@jobbsafari.se.

Skicka in ditt CV och din ansökning senaste den 21 augusti 2018. Vi mottar endast ansökningar via nedanstående "sök jobbet online".


Vilka är vi?

Techtronic Industries (TTI) utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer ett brett sortiment av högkvalitativa elverktyg och tillbehör under märken som AEG, Milwaukee, Ryobi och Homelite.

Kundgrupperna består av professionella användare och kvalitetsmedvetna konsumenter.

Grundat 1985 med huvudkontor i Hong Kong och 27 regionala anläggningar och fabriker i Asien, Europa och Nord- och Sydamerika.

TTI har över 26,000 medarbetare över hela världen och hade 2017 en omsättning på US $6,1 miljarder.

Techtronic Industries Nordic är ett marknadsbolag i koncernen TTI, med huvudkontor i Köpenhamn och ansvar för de nordiska och baltiska länderna.

Besök oss på:
www.ttigroup.com
www.aeg-powertools.se
www.milwaukeetool.se

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Jonathan Allirol
Telefon
073-59 59 895
E-post
jal@jobbsafari.se
Jobindex