Jobbsafari
– söker för Jobbsafari
Kundelogo
 

Servicetekniker till medicinsk utrustning

Jobbsafari søger for kunde

Att vara resande servicetekniker är en livsstil – en livsstil som vi gör allt för att den ska vara så behaglig som möjligt. Nordic Service Group befinner sig i en snabb utveckling och ser stor potential på den svenska marknaden. Vi hoppas att du vill vara med på vår tillväxtresa, och erbjuder därför:

  • Ett självständigt jobb där du får satt dina kunskaper på prov – med stöd från både kollegor och externa tillverkare
  • Goda utvecklingsmöjligheter på en plats där dina idéer låts påverka företagets utveckling
  • Att bli en del av en verksamhet där glada medarbetare betyder allt, och där vi alltid stöttar varandra.

Välkommen till Nordic Service Group

Vi är 65 kollegor som servicerar laboratorie- och medicinsk utrustning åt privata och offentliga verksamheter i hela Norden. Hos oss kommer du att uppleva en yrkesmässigt utmanande miljö, där vi utbyter kunskaper med varandra och andra i branschen. Våra tekniker är uppskattade kollegor, som ute på arbetsplatserna kommunicerar på ett sätt som alla kan förstå.

Utför tekniska serviceuppgifter hos kunderna

Med utgångspunkt i Stockholm blir du vår servicetekniker på medicinteknisk utrustning till sjukhus, läkemedelsföretag och andra verksamheter i branschen. Det innebär både installation, underhåll och akuta reparationer hos våra kunder, eller i vår verkstad, där du arbetar med elektronik, småmekanik, mjukvara och enklare nätverk. Vi har en 48 timmars responstid och som oftast är du själv ute hos kund. Ditt mål är alltid att ge professionell, hjälpsam och vänlig support till kunder, säljare och andra kontakter – oavsett om det är i person eller över telefon.

”Du får en allsidig vardag med resor till tex. Stockholm, Oslo och Helsingfors – och allt däremellan. Detta innebär en del reseaktivitet, ca 60 övernattningar om året, och vi har därför ett team av koordinatorer som håller koll på din kalender och hjälper dig med koordinering och planläggning.” berättar Brian Ipsen, Nordic Service Manager.

5 tekniker står klara att sparra med dig

Du kommer att ingå i ett team om fem svenska tekniker. Med hjälp av dator och mobil supporterar ni varandra och våra leverantörer. I teamet finns en god och tät kollegial sammanhållning, och det är viktigt för oss att vi känner varandra väl.

Bakgrund inom elektronik
  • Du har en bakgrund inom elektronik, exempelvis som medicintekniker eller liknande. Är du nyutbildad är du också välkommen att söka.
  • Du är duktig på att sätta dig in i nya produkter på en teknisk nivå.
  • Du behärskar engelska i skrift och tal, och du kan förstå norska och danska.
  • Du är duktig på IT, däribland Office-paketet och mjukvara kring nätverk.

Som person levererar du hög kvalitet, och du är så pass flexibel i förhållande till planläggning av vardagen att du först lämnar kunden när arbetet är slutfört. Dessutom är du öppen och duktig på att kommunicera med både kunder och kollegor. Slutligen är du självständig och inte rädd för nya utmaningar.

Intresserad?

Skicka din ansökan genom att klicka på “Ansök här”-knappen nedan. Du laddar därefter upp CV och personligt brev. Urval sker löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Jobbsafari är vår rekryteringspartner i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult på Jobbsafari, Emil Gretland, på 0739 599 112.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktperson

Kristine Holm Sjølander
Kristine Holm Sjølander
Telefon
30280906
E-post
khs@jobindex.dk
Jobindex