Jobbsafari
– söker för Nilhe AB
Kundelogo
 

Kundtekniker sökes till starka varumärken i en spännande bransch

Om jobbet

I rollen som kundtekniker på NILHE kommer du att planera och genomföra driftsättningar av videosystem hos våra kunder i hela Sverige. Du kommer ha ett spännande arbete där alla arbetsdagar ser olika ut.

  • Projektera och leda projekt
  • Installera och driftsätta videoövervakningssystem
  • Supportera kunder både i fält och i vårt Remote Support Centre
  • Felsöka i kunders system
  • Projektrapportering
  • Utförande av service- och revisionsavtal

Vi erbjuder en chans till en spännande resa i ett växande företag. Du får möjligheten att arbeta med tekniska produkter från starka varumärken i en spännande bransch.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren tekniker som skall ansvara för planering och genomförandet av våra installationer och driftsättningar. Då vi säljer komplexa kamerasystem är gedigen kunskap inom nätverk och IT ett krav för att lyckas.

Vi tror att du bör ha erfarenhet av driftsättningar av hårdvarubaserade och hårdvarunära system i IT-miljöer.

B-körkort samt god kommunikationsförmåga både i svenska och engelska är krav för denna tjänst. Som person är du strukturerad och arbetar gärna hårt för att nå dina mål.

Du bör samtidigt vara van vid att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål och är en positiv och engagerad lagspelare. Vidare är du lyhörd och har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov vilket resulterar i dom blir nöjda med sin kameraanläggning.

Då våra kunder finns i hela landet kräver tjänsten att du kan tillbringa ett antal nätter på hotell varje månad.


Om oss

Nilhe AB är ett familjärt företag med trevliga, kunniga och engagerade medarbetare som har en vilja att ligga i framkant i teknikutveckling. Vårt långsiktiga fokus på att ha kul på jobbet, utmana det omöjliga och alltid vara lyhörd för framtida kundbehov har hjälpt oss att idag vara Sveriges mest erfarna fristående CCTV företag. Våra kunder är de ledande svenska industriföretagen inom Skog, Papper, Metall, Gruvor och Livsmedel samt Infrastruktur som Hamnar, Broar och Järnvägar. Vårt systerföretag VideONet är utvecklare av en VMS mjukvara med samma namn och som bl.a. säljs av ABB worldwide.

Kontaktperson

Jens Fog
Jens Fog
Telefon
88630005
E-post
jfo@jobindex.dk
Jobindex