Jobbsafari
– söker för Techtronic Industries Nordic ApS
Kundelogo
 

Graduate leadership development programme - ledarskap, försäljning & marknadsföring

Jobbsafari søger for kunde

Är du motiverad att utvecklas inom försäljning och marknadsföring i ett snabbt växande internationellt företag? Då kan TTI’s graduate-program vara något för dig. TTI är ett av världens ledande och snabbast växande företag i sin bransch och vi söker ständigt talanger med potential och hög motivation till att fortsätta utveckla företaget.

TTI's graduate-program genomförs i flera länder i Europa och har som mål att utveckla TTI’s framtida ledare. Våra förväntningar är att våra graduates snabbt tar ansvar i sina första roller och efter hög prestation går vidare i organisation.

Skräddarsydd utbildning inom företaget

Du kommer att arbeta med Milwaukee, som globalt är ett av de ledande varumärkena inom elverktyg och tillbehör. Du blir en del av ett säljteam om ca 8 personer, det svenska säljteamet består i det hela totalt av 20 personer i varierande roller. Din utbildning startar med gedigna produktutbildningar i Stuttgart och följs upp med utbildningar inom sälj- och presentationsteknik. Samtidigt går du i tjänst som säljare och får tillämpa dina kunskaper i verkligheten med support av ett erfaret team. Graduate-programmet varar i 24 månader och du är fast anställd under normala villkor efter att din provanställning på 6 månader löpt ut.

Rollen som graduate hos TTI

Din roll är att demonstrera och sälja in Milwaukees elverktyg och tillbehör till professionella användare, främst inom bygg-, installation och industrisektorn. Du arbetar i ett team med erfarna säljare och andra graduates.

Arbetet innebär dessutom:
  • Att utbilda personalen hos Milwaukees återförsäljare
  • Att delta i mässor, event och demodagar runt om i Sverige och utomlands
  • Att ha goda relationsbyggande egenskaper och fokus på att utveckla starka långvariga relationer

Som en del av graduate-programmet deltar du i TTI’s internationella utbildningstillfällen tillsammans med övriga europeiska deltagare. Denna erfarenhet är en bra grund att stå på för dina framtida roller inom TTI. Flera ledande medarbetare inom TTI har startat sin karriär genom graduate-programmet.

Kvalifikationer & krav

Vi tror att du nyligen avslutat en högre utbildning, och att du nu är redo att rivstarta din karriär.

  • Min. kandidatexamen
  • Bosatt i Västra Götaland – gärna i Göteborg
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Möjlighet att delta vid utbildningstillfällen i UK och Tyskland
  • Trivs med att arbeta fritt och ansvara för sin egen planering
  • Kommer att vara praktisk, kreativ och hungrig som säljare

Eventuella frågor hänvisas till rekryteringskonsult Thomas D. Carlsson hos Jobbsafari.se på
tel. +45 8863 0071.

Skicka in ditt CV och din ansökning senaste den 30 oktober 2017. Vi mottar endast ansökningar via "ansök här"-knappen nedanför.

Kontaktperson

Thomas D. Carlsson
Thomas D. Carlsson
Telefon
88630071
E-post
tdc@jobindex.dk
Jobindex