NurseHouse AB

Om du är sjuksköterska har vi uppdrag till dig!

NurseHouse AB

Nurse House växer och vi har massor av intressanta uppdrag till dig. T.ex söker vi sjuksköterskor som vill jobba inom akutsjukvård, basal hemsjukvård, ASIH, mottagning, äldreomsorg och BVC.

Vilka vi är
Nurse House är ett privatägt, auktoriserat bemanningsföretag för vårdpersonal. Vårt motto har alltid varit att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem. Naturligtvis är vi medlemmar i branschorganisationen Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

Uppdragen
För oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll. Vi vill även att du ska känna dig positiv och förväntansfull inför dina uppdrag. Uppdragen kan se olika ut beroende på tjänst och placering. Våra kunders arbetsplatser är trevliga och trivsamma och har oftast bra kommunikationer. Bra att veta är att det för de flesta uppdragen i hemsjukvård och ASIH krävs körkort och vana från yrket. Är du t.ex. intresserad av BVC krävs relevant vidareutbildning och vana från yrket. Längden på alla uppdrag skiftar. Vi har givetvis uppdrag i hela landet, och naturligtvis massor av möjligheter i Stockholm.

Vi erbjuder dig
Hos oss kan du som anställd alltid känna dig både sedd och hörd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och vi vet hur vi kan göra arbetet roligt, flexibelt och lönsamt. Dessutom får du tjänstepension från första arbetade timmen. Vi har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till dig som arbetstagare.

Skicka in din intresseanmälan idag.

Ansök via knappen "Ansök här" härunder och skicka in din intresseanmälan, så tar vi kontakt med dig och matchar dig till ett spännande och givande uppdrag. Tipsa gärna ditt nätverk om våra uppdrag.

Kontakta oss
För mer information om våra uppdrag, kontakta Åsa Bjällander Örneborg eller Kaarina Hatakka på 08-767 00 00 eller skicka ett email till asa@nursehouse.se eller kaarina@nursehouse.se.

Välkommen till branschens trevligaste och roligaste företag!