Jobbsafari är en del avschibsted logo

1015 Personlig assistent, cirka 50%

Iustitia Assistans AB · Karlshamn · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 1015 i din ansökan

Tjänsten är om cirka 50 % med upp till 2 sovande nätter per vecka. Schemat kan dock vara flexibelt. (vi ser helst kvinnliga sökanden)

Bra stadstrafik gör att körkort ej är ett krav.

Vi letar efter en pigg och empatisk personlig assistent. Brukaren är en kvinna i 55-årsåldern som bor i Karlshamns kommun och är sina assistenters arbetsledare.

Brukaren är smärtpåverkad därför läggs stor vikt till att du har gott tålamod! Flexibilitet, noggrannhet och samarbetsförmåga är egenskaper som krävs.

Vi letar efter dig som har hög arbetsmoral. Som person krävs det att du är ansvarstagande och lyhörd. Du som söker ska vara mogen i ditt sätt att bemöta olika situationer, både krävande och mindre krävande.

Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.

Personlig lämplighet kommer att väga tyngst.

Du får inte vara allergisk mot hundar.


Iustitia Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Iustitia Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt. I och med att du söker arbete hos Iustitia assistans ger du ditt medgivande för arbetsgivaren att även kontrollera dig i kronofogdens register.

Iustitia Assistans har tillstånd från Socialstyrelsen och driver en rättvis, öppen och ärlig assistans med fokus på att ge våra kunder möjlighet till delaktighet och självbestämmande. Iustitia Assistans ska ge kunden de verktyg kunden behöver för att själv styra sitt liv och sin assistans.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Iustitia Assistans AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Iustitia Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 1015 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons