Jobbsafari är en del avschibsted logo

1 st lärare i PLÅT / PLÅTSLAGERI (bygglärare)

1 st lärare i PLÅT / PLÅTSLAGERI (bygglärare)

DISTRA GYMNASIUM · Stockholm · Ansök senast 11 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker lärare i plåtslageri. Vi är Stockholms enda utbildningsgivare inom plåtslageri och söker därför dig som vill vara med och säkra kompetensförsörjningen inom detta fantastiska yrke!

Distra Gymnasium är en gymnasieskola i Örnsberg. Skolan är en av två skolor i Stockholm Stad som har erhållit branschrekommendationer för sin höga kvalitet på skolförlagda byggprogrammet. Vi jobbar nära fack och arbetstagarorganisationer och har kollektivavtal.

Vi har lokal överenskommelse om förskjuten arbetstid som ger dig totalt mer än 11 veckor ledigt, likt ferietjänst.

Vi söker dig om som vill vara med och utveckla och undervisa på skolans Bygg- och anläggningsprogram. Du får stort utrymme att påverka och utforma utbildningen tillsammans med vår engagerade rektor och lärarkollegor. Vi ser gärna att du som söker är legitimerad lärare. Det är dock inte ett krav då du kommer jobba parallellt med erfarna, legitimerade, yrkeslärare inom måleri.

Vi ligger i topp i Stockholm gällande nöjda elever och lärare enligt Skolinspektionens enkät 2015 och 2017. Hos oss är fokus på trivsel och trygghet där alla skall känna sig sedda och kunna komma till tals. Vi har små undervisningsgrupper med ca 15 elever per grupp. Detta ger oss större möjligheter att kunna hjälpa varje elev att kunna nå sina mål.

Vi erbjuder utbildning i Bygg och Anläggning med inriktning mot måleri och husbyggnad. Sedan hösten -16 erbjuder vi också utbildning i Handels och Administrationsprogrammet med inriktning handel och service. Vi har nationellt program och introduktionsutbildningar i ovannämnda inriktningar. De första sex åren som vi har varit verksamma har ca 200 elever per år studerat hos oss.

Vi är nu i behov av 1 medarbetare i yrkesämnen inom BYGG som gärna har erfarenhet av att undervisa elever på gymnasiets nationella program och gärna har arbetat med elever i behov av särskilt stöd. Du behöver inte ha jobbat i skolvärlden tidigare, dock behöver du ha goda yrkeskunskaper och god hand med unga. Du kommer jobba parallellt med legitimerade lärare och handleda dem i bygg. Det finns även möjlighet att undervisa i träarbete, plattsättning, mureri, golvläggning eller betong. Har du erfarenhet av läraryrket eller legitimerad lärare är det meriterande. Tillsammans är ni ett drivet och passionerat team som får stort utrymme att utveckla och sätta er prägel på utbildningen.

Eleverna hos oss läser de praktiska ämnena under en period på 3 veckor och därefter de teoretiska i lika många veckor. Hos oss läser nationella och introduktions elever många kurser tillsammans. Du som söker bör vara öppen för individuella lösningar för flera elever samtidigt.

I en yrkesinriktad utbildning har de flesta av våra elever sökt utifrån ett yrke och häri ligger din utmaning, att våga utmana eleverna i dina ämnen så att de både får upp intresset och förstår varför det är av största vikt att klara av dina ämnen. Du måste kunna se möjligheter i varje individ och vilja hitta vägar som passar även de som själva gett upp.

Våra elever skall känna sig trygga och välkomna till en kreativ utvecklande miljö för lärande.

Har du även erfarenhet och arbetat med elever som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är detta en fördel.

Passar detta in på just dig? Skicka då in en ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DISTRA GYMNASIUM

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Distra Utbildnings Center AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons