Sprio AB Karriärsida

1 följare

Sprio AB

Hallå!

Har du tänkt på att rekryteringsbranschen ofta är rätt så krånglig, bakvänd och lite dammig? Att söka jobb kräver hjärngymnastik och att leta personal när behovet redan är ett faktum kan kännas stressande.

Vi sysslar med lite smartare bemanning.

För det första ser vi till att finnas där kandidaterna finns. Visste du att det finns ungefär 800 000 potentiella kandidater för de kundtjänstjobb vi förmedlar, bara i Stockholm? Och de allra flesta hänger både oftare och hellre i sociala medier än med jobbcoachen. Det gör det enkelt för oss att välja var vi ska synas. Vi ser till att dyka upp när man börjar fundera på nytt jobb. Det gör att vi kan matcha talangfulla unga med spännande jobb. Smart va?

Brandskydd eller släckningsarbete?

När det brinner i knutarna önskar man ofta att man hade varit lite mer förutseende. Det är inte alltid möjligt, det vet vi. Däremot kan vi se till att tänka efter före – åt er. Genom att hela tiden ha talangfulla individer och några av de mest attraktiva företagen tillgängliga är halva jobbet redan gjort när du kontaktar oss.

Våra kandidater är viktigast.

Vi är ett schysst företag som månar om våra anställda och tar hand om dem på bästa sätt. För det är ju så att om man trivs på jobbet så gör man också ett bra jobb. Det gillar förstås våra kunder också.

Vi levererar talanger med driv till spännande företag. Enkelt, självklart och uppdaterat.

Sociala medier för Sprio AB


Redovisning för Sprio AB

Inga bokföringsuppgifter tillgängliga

Belopp i hela 1000

Redovisning för Sprio AB

Registrerat namn

Sprio AB

Momsnummer

SE559070180001

Bolagsform

Privat aktiebolag

Etablerade

2016

Antal anställda

10-19

Inga bokföringsuppgifter tillgängliga

Källa till ovanstående information

Annonsstatistik för Sprio AB

Här kan du få en överblick på platsannonser från Sprio AB. Du kan se vilka kanaler och regioner platsannonserna varit placerad i och antal publicerade annonser från kvartal till kvartal.


Adress

Sprio AB


http://sprio.se