Yourtalent Karriärsida

58 följare

Your Talent är det engagerade konsultbolaget inom rekrytering och search. Vi arbetar med att kartlägga, attrahera och utvärdera talangfulla specialister, chefer och ledare. Det är engagemang, personlighet och kompetens som tillsammans utgör de tre ledorden som kännetecknar Your Talent. Vi ser oss som en partner till våra uppdragsgivare och kandidater där det gäller att bygga långsiktiga relationer där vi tillsammans gör det möjligt att utvecklas.

Om Oss

Johan Sjöberg har över 20 års erfarenhet av HR och rekrytering. Johan startade sin bana inom resebranschen på STS Alpresor där han b.la. arbetade som HR-ansvarig. Han började sedan på Langley där han arbetade som HR-chef under ca 7år. De senaste 10 åren har Johan arbetat som rekryteringskonsult, först som anställd och sedan som grundare och delägare i PS Partner.

Johan startade rekryteringsföretaget Your Talent 2017 med fokus att erbjuda företag och organisationer stöd vid rekrytering och HR-frågor. Johan har en gedigen erfarenhet av att arbeta med rekrytering av både ledare, chefer och specialister i stort sett alla branscher. Johan har skapat ett gediget kontaktnät av kunder och kandidater. Han får energi av möten med människor och har ett minne för ansikten och personer som är lite utöver det vanliga.

Annonsstatistik för Yourtalent

Här kan du få en överblick på platsannonser från Yourtalent. Du kan se vilka kanaler och regioner platsannonserna varit placerad i och antal publicerade annonser från kvartal till kvartal.


Adress

Yourtalent


http://yourtalent.se