Hilti AB Karriärsida

88 följare

Hilti AB

Välkommen till Hilti

Vi erbjuder det senaste inom verktyg, programvara och tjänster för den globala byggbranschen. För att kunna leverera innovativa lösningar till våra kunder söker vi efter hängivna och högpresterande människor som vill bli en del av vårt team. Vi har en unik företagskultur, som bärs upp av människor med olika bakgrund som delar ett enastående engagemang för kunden. Vår arbetsplats är dynamisk och rörlig, där framgången bygger på teamwork och vi utmanar dig att förflytta gränser. Hos oss finns en hög energi som du inte kan undgå att märka.

Hilti globalt

Företaget grundades 1941 och har sedan dess utvecklats från ett litet familjeföretag till den pålitliga globala verksamhet vi är idag. Vi har runt 24 000 medarbetare i över 120 länder. Utifrån en redan stark och framgångsrik position vill vi under de kommande åren stärka vår marknadsledande ställning. Vårt mål är att bygga en bättre framtid. Med det menar vi att hjälpa kunder att bygga snabbare, säkrare och djärvare, men med ständig hänsyn till arvet vi lämnar till nya generationer.

Vi vill kunna vara stolta över avtrycket vi gör i världen. För att säkerställa våra produkters integritet bedriver vi egen tillverkningsverksamhet och ledande forsknings- och utvecklingscenter världen över. Vårt huvudkontor ligger i Lichtenstein där Martin Hilti grundade företaget för 75 år sedan.

hilti virksomhedsprofil

Jobba hos oss

De personer som blir en del av Hilti delar ett särskilt sätt att tänka. De är drivna, arbetar hårt och gör alltid sitt bästa för våra kunder. I gengäld kan de se fram emot en otroligt föränderlig och dynamisk karriär. Många av våra medarbetare har varit hos oss i tjugo eller trettio år – ett uttryck för hur mycket företaget uppskattar och belönar deras insatser. Det säger rätt mycket att 80 % av våra chefsbefattningar tillsätts inom företaget. Det som gör Hilti till en unik arbetsplats är vår högpresterande kultur. Den grundar sig på en kombination av personliga bedrifter, teamwork och stöd. Vi står för stora utmaningar men även för omhändertagande, djärvhet och förtroende.

Vi erbjuder:

  • En stark företagskultur där vi lever våra värderingar: teamwork, mod, integritet och engagemang
  • Omfattande introduktionsschema och regelbundna utbildningar
  • Goda karriär- och utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt
  • Små team med nära samarbete med kollegor och chef
  • En innovativ och inspirerande miljö med entreprenörsanda
  • Möjlighet att påverka i stort och smått
  • En föränderlig vardag där ingen dag är den andra lik

En fantastisk arbetsplats

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan över bästa arbetsplatser i Sverige så väl som globalt. Tre år i rad – 2014, 2015 och 2016 – har vi utsetts till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer. Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. De som av sina egna medarbetare raknas allra högst i medarbetarundersökningar lyfts fram på deras listor över de bästa arbetsplatserna och erhåller kvalitetsutmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Arbeta med försäljning:

Arbeta som ingenjör:

Redovisning för Hilti AB

Redovisning för Hilti AB

Registrerat namn

Hilti Svenska Aktiebolag

Momsnummer

SE556064734801

Bolagsform

Privat aktiebolag

Etablerade

1957

Antal anställda

356

Belopp i hela 1000

Redovisning 2012 2013 2014 2015 2016
Valuta SEK SEK SEK SEK SEK
Omsättning 802 384 879 913 978 079 1 111 244 1 219 752
Bruttoförtjänst
Årets resultat
Eget kapital 200 386 208 153 224 850 243 070 271 938
Saldo

Belopp i hela 1000

Källa till ovanstående information

Annonsstatistik för Hilti AB

Här kan du få en överblick på platsannonser från Hilti AB. Du kan se vilka kanaler och regioner platsannonserna varit placerad i och antal publicerade annonser från kvartal till kvartal.


Adress

Hilti AB
Testvägen 1
23222 Arlöv
https://www.hilti.se/

Karta