Academic Work Karriärsida

2630 följare

KORT OM OSS

Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären – young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Vår rekryteringsprocess startar så fort du skickat in en ansökan till ett eller flera av de jobb du är intresserad av hos oss. Ett första urval bland ansökningarna sker löpande och efter det följs vår rekryteringsprocess av en telefonavstämning, intervjuer, referenstagning och ett av de sista stegen i vår rekryteringsprocess är en intervju hos företaget som är i behov av kompetensen.

FÖRSTA URVALET: SELEKTERING AV ANSÖKNINGAR

Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en kortare telefonavstämning. Löpande urval innebär att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning de sökt. Är du inte en av dem som gått vidare får du återkoppling per mail. Vårt mål är att återkoppla inom 2-3 veckor efter att du har skickat in din ansökan.

TELEFONAVSTÄMNING

Har du gått vidare i rekryteringen blir du kontaktad för en kortare telefonavstämning på ca 10 minuter där vi stämmer av kompletterande frågor till din ansökan samt praktisk information som exempelvis uppsägningstid och löneanspråk. Har du blivit uppringd får du normalt återkoppling via telefon eller mail inom en vecka.

ANDRA URVALET: INTERVJU HOS ACADEMIC WORK.

Går du vidare efter telefonavstämningen blir du kallad till en intervju hos Academic Work då du träffar den ansvarige rekryteraren för tjänsten. Intervjun tar cirka 1 timme och vi vill att du har med dig två referenser från tidigare arbetsplatser till mötet. Hur lång tid det tar att få återkoppling efter intervjun beror lite på hur rekryteringsprocessen ser ut men rekryteraren ger dig normalt information om vad du kan förvänta dig.

REFERENSTAGNING

Efter intervjun hos oss på Academic Work kontaktar vi de referenser du har uppgett.

SISTA URVALET: INTERVJU HOS FÖRETAGET

Är du en av dem som vi anser passar bäst för tjänsten så presenterar vi dig för företaget och de i sin tur väljer vilka de vill träffa personligen. Du blir då kallad till en sista intervju direkt hos företaget och går det bra återstår det bara att skriva avtal. Är det en konsulttjänst så skrivs avtalet mellan dig och Academic Work. Är det istället en direktrekrytering så skriver du avtal direkt med företaget.

ÅTERKOPPLING: OM DU INTE FICK JOBBET

Eftersom vi har ett högt ansökningstryck har vi begränsad möjlighet att ge personlig feedback om du inte går vidare i det första urvalet. Ett tips är att spara kontaktuppgifterna från annonsen för att kunna höra av dig om du har funderingar efter att rekryteringsprocessen avslutats. Ett annat tips är att skapa en jobbevakning och få information om liknade tjänster som kan vara intressanta för dig att söka.

VÅRA KONTOR

Välj i listan nedan för att hitta kontaktuppgifter och vägbeskrivning till våra olika kontor. Vi har även kontor i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz, något ni gärna får lägga till.

Du kan också ringa oss på 020-37 38 40 eller skicka ett mail till info@academicwork.

Redovisning för Academic Work

Redovisning för Academic Work

Registrerat namn

Academic Work Sweden AB

Momsnummer

SE556559545001

Bolagsform

Privat aktiebolag

Etablerade

1998

Antal anställda

766

Belopp i hela 1000

Redovisning 2012 2013 2014 2015 2016
Valuta SEK SEK SEK SEK SEK
Omsättning 1 262 244 1 144 066 1 215 689 1 394 944 1 541 327
Bruttoförtjänst
Årets resultat
Eget kapital 14 877 14 235 14 865 90 810 101 917
Saldo

Belopp i hela 1000

Källa till ovanstående information

Annonsstatistik för Academic Work

Här kan du få en överblick på platsannonser från Academic Work. Du kan se vilka kanaler och regioner platsannonserna varit placerad i och antal publicerade annonser från kvartal till kvartal.


Adress

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm
http://www.academicwork.se/

Karta