Jobbsafari as a workplace

3 ratings, 2 comments

Categories

Leadership
Culture and meaning
Career opportunities
Reward
Work environment and balance
Collaboration and relations

Are you or have you been employed at Jobbsafari?

As a current or former employee, you can also tell us what you think about working at Jobbsafari.
Remember that even though you are logged in, your rating is 100% anonymous to the employer

Comments

Currently, we have no vacancies

Jobbsafari finns i härliga lokaler på Islands Brygge i hjärtat av Köpenhamn. Se bilderna och bilda dig ett intryck av hur det är att jobba på Jobbsafari.

Jobbsafari – mötesplats och vägvisare

Jobbsafari har funnits på nätet i Sverige sedan 2001, och tillsammans med Jobbsafari i Norge och Jobindex i Danmark utgör Jobbsafari i Sverige Skandinaviens största jobbdatabas. Som en del av Jobindex A/S har Jobbsafari 20 års erfarenhet av annonsering, employer branding och rekrytering.

Som giraffen har Jobbsafari en överblick över den skandinaviska jobbmarknaden

Tillsammans med Jobbsafari i Norge och Jobindex i Danmark utgör Jobbsafari i Sverige Skandinaviens största jobbdatabas. Varje vecka besöker kvalificerade jobbsökande Jobbsafari fler än 332 000 gånger i jakt på drömjobbet. Jobbsafari erbjuder företag effektiv jobbannonsering och en service utöver det vanliga. Som en giraff tronar Jobbsafari högt över genomsnittet och erbjuder företag och jobbsökande en unik översikt över de bästa jobben och de bäst lämpade kandidaterna.

Med överblick över och kunskap om det som sker på den skandinaviska jobbmarknaden skräddarsyr Jobbsafari lösningar till verksamheter så att de kan attrahera de bästa kandidaterna på marknaden. Med det skandinaviska perspektivet hjälper Jjobbsafari arbetssökande att få fler verksamheter att välja mellan i jakten på drömjobbet.

Jobbsafari välkomnar sina kunder till en effektiv medarbetarjakt i hela Skandinavien.

Jobbsafari hjälper både arbetssökande och företag

Jobbsafari är ett företag som gör skillnad. Jobbsafari får ofta mail från användare som är tacksamma för att de hittade sitt nya jobb hos oss. Jobbsafaris mission är att hjälpa företag att hitta och attrahera kvalificerade sökande online och att hjälpa sökande att få en överblick över jobbmarknaden. Jobbsafaris vision är att leverera den bästa servicen, vara den självklara destinationen för arbetssökande och att förmedla det största utbudet av lediga jobb.

Jobbsafari som arbetsplats

Om du är säljare, programmerare eller rekryteringskonsult, kan du förvänta dig professionella kollegor som ligger på minst samma nivå som du själv. Det är viktigt att du trivs med ditt arbete, när du tillbringar så många timmar på din arbetsplats. Jobbsafari förväntar sig att alla medarbetare anstränger sig extra när det krävs. Jobbsafari förväntar sig också att du hela tiden utvecklas och har ambitioner om att bli en av de bästa på det du gör.

I gengäld kan Jobbsafari erbjuda en arbetsplats med många bra kollegor, där det finns utrymme till att utveckla sina idéer, och där man förväntas säga vad man tycker.

Jobbsafari är en arbetsplats där människor trivs och stannar i många år. Av de som anställdes för fem år sedan finns cirka hälften kvar. Jobbsafari arbetar intensivt med att vara en bra arbetsplats. I 2008 blev den danska delen – Jobindex – nominerad till en av Danmarks 50 bästa arbetsplatser.

Sociala arrangemang

Jobbsafari är ett företag med många olika sociala arrangemang. Jobbsafari har en påskfest, sommarfest, oktoberfest, julgransfest för familjen och en årlig julfrukost. Men det är inte bara fester och afterwork. Jobbsafari deltar även i DHL-stafetten samt flera dam och herr-marathonlopp under året. Om du har behov av en liten paus under arbetsdagen, kan du alltid spela lite foosball eller slappna av på terrassen som finns i anslutning till Jobbsafaris kontor.

Har du ett intresse av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka en spontanansökan.

Här finns vi

Se filmen om hur Jobbsafari (Jobindex) är som arbetsplats.

En börsnoterad medarbetarverksamhet

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Jobindex är en del av Jobbindex A/S, som är en medarbetarverksamhet börsnoterad på First North i Köpenhamn. 90% av aktierna ägs av verksamhetens grundare och VD Kaare Danielsen. Ca. 9% ägs av nuvarande och tidigare anställda och 1% av andra aktieägare.

Jobindex A/S har dessutom fått sin kreditvärdighet värderad och företaget har fått betyget ”högsta kreditvärdighet” i Bisnodes kreditvärderingssystem.

News from Jobbsafari

News from Jobbsafari

12 March
Jobbsafari

"Genom Jobbsafari fick jag möjlighet till jobb som fysioterapeut på ett korttidsboende inom neurologi - Martin, 60 år."

Gör som Martin och lägg in ditt cv nu och låt drömjobbet komma till dig.

https://www.jobbsafari.se/cv

Written by Henrik Christensen
8 March
Jobbsafari

Behöver du inspiration för ditt personlige brev?

Jobbsafari's Textmaskin hjälper dig att skriva ett bra personligt brev - nästan automatiskt!

https://www.jobbsafari.se/textmaskinen

Lycka till!

Written by Henrik Christensen
6 March
Jobbsafari

Sveriges mest avancerade jobbsökningsapp!

Vi har nu lagt till möjligheten för dig att söka jobb som ligger inom ett visst avstånd från din adress.

När vi ändå hade kodverktyget framme har vi passat på att städa upp lite och rätta några småfel.

Ladda ner Jobbsafaris app genom här: https://www.jobbsafari.se/apps

#careers #resume #employerbranding #nyttjobb #avstand

Written by Henrik Christensen
25 February
Jobbsafari

Utvärdera din arbetsplats – och ge andra en inblick i dina upplevelser.

Dela dina åsikter på de rätta ställena – och få andra att se stjärnor Omdömen är en ny funktion på Jobbsafari där du helt anonymt kan utvärdera både nuvarande och tidigare arbetsplatser – till fördel för Sveriges många arbetssökande, som med din hjälp får ännu mer kött på benen inför sin arbetsansökan. Och till fördel för dig själv inför ditt nästa jobb, så klart.

https://www.jobbsafari.se/cms/bedomdinarbetsplats

Written by Henrik Christensen
19 February
Jobbsafari

Wow - Då har vi förbättrat "Jämför din lön". Nu kan du snabbt se om din lön matchar andra med samma bakgrund som du.

Kolla här: https://www.jobbsafari.se/jaemfoer-din-loen

Ha' en fin kväll :-)

Henrik, VD

Written by Henrik Christensen
13 February
Jobbsafari

”Jag jobbade tidigare som farmacichef, men nu har jag fått jobbet jag verkligen ville ha – nu börjar jag som produktspecialist på Colgate! Tacksam för denna nya och spännande utmaning som jag fått genom Jobbsafari,” säger Bano Pishdari. Registrera ditt cv på Jobbsafari du också och låt drömjobbet komma till dig.

https://www.jobbsafari.se/cv

Written by Henrik Christensen
29 January
Jobbsafari

Var redo för 2019 – lägg in ditt cv nu!

2019 rivstartar på arbetsmarknaden och vår cv-databas är flitigt använd av många arbetsgivare som söker sin nästa kollega. Detta gör det till ett utmärkt tillfälle att publicera sitt cv och bli matchad till nästa utmaning.<br><br>

Det är smidigt och tar bara 5 minuter. Du kan göra det ännu snabbare med att importera ditt cv från din LinkedIn profil.

https://www.jobbsafari.se/cv/

Written by Henrik Christensen
28 January
Jobbsafari

Hitta dit nya jobb i Göteborg Stad på Jobbsafari...

Just nu finns fler än 300 lediga jobb online här: https://www.jobbsafari.se/jobbsoekning/foeretag/33235/goeteborg-stad

Lycka till!

Henrik
VD

Written by Henrik Christensen
18 September 2018
Jobbsafari

Många har redan lagt in ett omdöme - har du?

Omdömen är en ny funktion på Jobbsafari. Nu kan du helt anonymt utvärdera både nuvarande och tidigare arbetsplatser. Detta till en fördel för Sveriges många arbetssökande som med din hjälp får ännu mer kött på benen inför sin kommande arbetsansökan som en fördel för dig själv inför ditt nästa jobb.

Läs mer om omdöme här: https://www.jobbsafari.se/cms/bedomdinarbetsplats

Written by Henrik Christensen
14 September 2018
Jobbsafari

Smygtitt...

Omdömen av produkter och service är vardag på nätet. På måndag lanserar Jobbsafari ett rankningssystem som bedömer arbetsplatser i Sverige men du kan redan nu ge ditt omdöme...

Omdömen är en ny funktion på Jobbsafari där du helt anonymt kan utvärdera både nuvarande och tidigare arbetsplatser – till fördel för Sveriges många arbetssökande, som med din hjälp får ännu mer kött på benen inför sin arbetsansökan. Och till fördel för dig själv inför ditt nästa jobb, så klart.

Kolla här: https://www.jobbsafari.se/cms/bedomdinarbetsplats

Written by Henrik Christensen
17 August 2018
Jobbsafari

Nya kategorier ger dig relevantare jobberbjudanden

Förutom en förbättrad geografisk sökning introducerar vi även tre nya kategorier att välja mellan när du söker ett nytt jobb. Det är kategorier som ni användare har frågat efter – och som har stora volymer, d.v.s. många jobb.

Dessa kategorier kan kanske hjälpa dig att se jobberbjudanden som är relevantare för just dig:

Retail management
Akademisk medarbetare
Företagsutveckling

Du kan välja bland kategorierna både när du söker direkt via jobbsafari.se, när du definierar arbetsområden på ditt CV eller i din Jobbagent. Gå till ditt CV eller din Jobbagent via länken nedan.

Gå til din sida: https://www.jobbsafari.se/din-sida

Written by Henrik Christensen
16 August 2018
Jobbsafari

Ny, smart funktion – för dig som vill ha nära till arbetet

De allra flesta jobbsökande lägger stor vikt vid pendlingstiden till och från arbetet. Det är viktigt att få vardagen att gå ihop, och spelar stor roll för vad ett arbetsbyte kan innebära. Och du har säkert synpunkter på var du helst vill arbeta – och hur långt du kan tänka dig att resa för att komma dit.

Därför har vi lanserat en ny geofunktion, områdessökning, som gör det enkelt för dig att ange en radie – vanligtvis från din bostad – som du söker arbete inom. Det ger dig en bra överblick över de relevantaste jobberbjudandena för dig.

Du kan så klart även söka jobb som du brukar, om du inte anser att områdessökningen är relevant för dig. Men vi tycker så klart att det är smart. Inte minst för att du dessutom kan se hur lång tid det tar att resa till och från arbete med olika transportmedel. På så sätt kan du avgöra om pendlingen passar dig och dina behov.

Det gör ditt jobbsökande smartare, relevantare och mer precist.

https://www.jobbsafari.se/cms/jobbsokande/omradessokning

Written by Henrik Christensen

Social media for JobbsafariAnnual report for Jobbsafari

Annual report for Jobbsafari

Registered name

JOBINDEX A/S

VAT number

DK21367087

Type of business entity

Aktieselskab

Established

1999

Number of employees

200 - 499

Annual report 2013 2014 2015 2016 2017
Currency DKK DKK DKK DKK DKK
Turnover 121,602,000 154,373,000 188,665,000 216,404,000 242,059,000
Gross profit 89,046,000 117,641,000 189,371,000 172,230,000 206,247,000
Annual profits 18,420,000 39,993,000 54,280,000 61,290,000 71,652,000
Net assets 35,521,000 48,514,000 57,794,000 65,084,000 78,236,000
Balance 90,695,000 118,761,000 136,711,000 143,287,000 184,186,000

Source of the above information

Ad statistics for Jobbsafari

Here is an overview of job ads from Jobbsafari. You can see which channels and regions the ads were placed in and how the number of posted job ads have changed for each quarter.


Address

Jobbsafari
Holger Danskes Vej 91, 2.
DK-2000 Frederiksberg
http://www.jobbsafari.se/

Map

Cookies on Jobbsafari

We use cookies for statistical purposes and to make our website more user-friendly. Cookies are set by Jobbsafari and our partners. If you click through to the page, you accept that cookies will be set for these purposes. Read more here about how we use cookies, as well as how you can opt out of cookies. You can at any time withdraw consent by deleting cookies.