Verksamhetsprofil: Max Hamburgerrestauranger AB

Verksamheten har 482 följare

Adress

Max Hamburgerrestauranger AB
Skeppsbrogatan 48D
97125 LULEÅ
Tlf: (0)920-890 00
http://www.max.se

Karta

max

Jobba på Max

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och startade redan 1968. Smak, kvalitet och renlighet har alltid varit våra viktigaste grundbultar som vi aldrig får tumma på. De senaste åren har vi även lagt lika mycket fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Det tycker vi känns mycket bra. Max befinner sig för tillfället i sin största expansionsfas någonsin.

Max söker nya medarbetare

Vi söker hela tiden nya medarbetare och nya chefer. Kanske är just Du den personen vi söker? Vi letar inte nödvändigtvis efter dig som har tidigare restaurangerfarenhet, utan hellre dig som har framåtanda och stora drömmar. Kanske om att få driva en egen restaurang i framtiden? Vår ambition är nämligen att uppmuntra och ge stöd till vår personal så de stannar kvar hos oss länge.

Karriärmöjligheterna är stora

Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa. Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss.

Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter som kan ta dig hela vägen från restaurangbiträde till chefsposition inom företaget.


max

På denna sida kan du få en överblick på platsannonser från Max Hamburgerrestauranger AB. Du kan se vilka kanaler och regioner platsannonserna varit placerad i och antal publicerade annonser från kvartal till kvartal.

Klicka på grafen för att se det jobb det handlar om.