Verksamhetsprofil: Finja AB

Verksamheten har 276 följare

Adress

Finja AB
Betongvägen 1
28193 Finja
Tlf: 010-455 20 00
http://www.finja.se

Karriärsida

http://www.finja.se/Joblist.aspx

Karta

Finja AB

VI SÖKER DIG SOM ÄR REDO FÖR EN NY UTMANING

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen.

Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 700 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor.

På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.


Specialistområden:
Prefabricerade betongstommar samt byggmaterial inom fasadsystem, mur, torrbruk, cellplast, golvavjämning, fix och fog.

Webbplats
www.finja.se

Bransch
Byggmaterial

Grundat
1957

Huvudkontor
Hässleholm

Företagsstorlek
500-1000

På denna sida kan du få en överblick på platsannonser från Finja AB. Du kan se vilka kanaler och regioner platsannonserna varit placerad i och antal publicerade annonser från kvartal till kvartal.

Klicka på grafen för att se det jobb det handlar om.