Verksamhetsprofil: Finja AB

Verksamheten har 273 följare

Adress

Finja AB
Betongvägen 1
28193 Finja
Tlf: 010-455 20 00
http://www.finja.se

Karriärsida

http://www.finja.se/Joblist.aspx

Karta

Finja AB

VI SÖKER DIG SOM ÄR REDO FÖR EN NY UTMANING

Finja utvecklar, tillverkar och levererar betong i dess mest förädlade form. Vi är en rikstäckande leverantör som levererar till såväl byggmaterialhandelns lager som byggarbetsplatser. All vår produktion sker på någon av våra 12 anläggningar runt om i Sverige och Norge vilket borgar för tillgänglighet och snabba leveranser. Vår rikstäckande närhet gör att alla har ett Finja runt hörnet. Vi är ca 650 medarbetare och omsätter över 1,5 miljarder.

Vi är stolta över vår unika företagskultur som sitter i väggar på Finja. Den bygger på god samarbetsförmåga, på engagemang och en vilja att överträffa förväntningar. Vi tar oss an våra utmaningar med lika delar kunskap och kreativitet, engagemang och mod. Kunden är alltid vårt främsta fokus.

Som ett av Sveriges största betongföretag är Finja ett familjeföretag med många fördelar inte minst när det kommer till snabbhet och flexibilitet. Vi strävar alltid efter att vara ett företag i framkant, fokusera och hålla ett högt tempo. Att följa med i teknikutvecklingen och ibland att även gå i täten för denna är viktigt för oss. Det som är vår största styrka är våra otroliga medarbetare. Från betongarbetare och montörer till säljare och konstruktörer - alla med samma höga ambitionsnivå och attityden: Vi kan, Vi vill, Vi vågar. Vill du vara med på vår resa?


Specialistområden:
Prefabricerade betongstommar samt byggmaterial inom fasadsystem, mur, torrbruk, cellplast, golvavjämning, fix och fog.

Webbplats
www.finja.se

Bransch
Byggmaterial

Grundat
1957

Huvudkontor
Hässleholm

Företagsstorlek
500-1000

På denna sida kan du få en överblick på platsannonser från Finja AB. Du kan se vilka kanaler och regioner platsannonserna varit placerad i och antal publicerade annonser från kvartal till kvartal.

Klicka på grafen för att se det jobb det handlar om.