Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef till Gabriellas Hemtjänst i Stockholm

Verksamhetschef till Gabriellas Hemtjänst i Stockholm

Huvud kontor · Stockholm · Ansök senast 4 juni (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens GH-Stockholm i din ansökan

Är du en driven, trygg och kommunikativ ledare med erfarenhet från omsorg? Gillar du att utveckla verksamheter och tänka nytt? Vi söker nu en verksamhetschef till vår hemtjänstverksamhet i Stockholm /alt Områdeschef!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning, exempelvis som socionom, sjuksköterska, beteendevetare.


Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ingår du i Gabriellas Hemtjänst ledningsgrupp. Du kommer att driva det operativa arbetet med personal, budget och övriga verksamhetsfrågor. Personalansvaret innefattar bland annat rekrytering, rehabilitering, medarbetar- och lönesamtal samt arbetsmiljöansvar. Du handleder och motiverar medarbetarna till att utföra ett arbete med god kvalitet. Du har kontakt med kunder och deras anhöriga för att säkerställa god vård och omsorg samt har kontakt med andra aktörer så som biståndshandläggare och primärvården. Du har en viktig roll i det systematiska kvalitetsarbetet som omfattar ständiga förbättringar, innovation och digitalisering. Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och spännande arbete i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik!

ÖVRIGT

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvud kontor

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Gabriellas Hemtjänst AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens GH-Stockholm i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons