Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processingenjörer inom Life Science

AFRY AB · Södertälje · Ansök senast 31 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

AFRYs affärsområde Food & Pharma är idag en av de tongivande aktörerna i Skandinavien med kunder främst inom läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Vi har många spännande uppdrag och projekt på gång ute hos våra kunder och därför söker vi nu processingenjörer som vill arbeta inom läkemedels-, bioteknik- och medicintekniska industrin.

Söker du ett meningsfullt arbete där du ges möjligheten att göra skillnad? I så fall är nog denna tjänst perfekt för dig!

Om rollen:

I arbetet som processingenjör hos oss kommer du att arbeta med kreativ problemlösning, grundorsaksanalyser samt förbättringsåtgärder. Arbetet i stort handlar om tillverkningsprocesser och upprättande av fabriksmiljöer inom läkemedel och medicinteknik. Som konsult hos oss får du möjligheten att både arbeta ute hos någon av våra kunder och ibland även inne på vårt kontor vid större projektåtaganden. Du kan även komma att följa med på FAT till våra leverantörer runt om i Europa.

Arbetsuppgifter som kan ingå i rollen som Processingenjör:

  • Bollplank i nybyggnads- eller ombyggnadsprojekt
  • Framtagande av kravspecifikationer och funktionsbeskrivningar samt leverantörskontakter
  • Tekniska försök
  • Framtagning av förbättringsförslag och driva CC-ärenden
  • Optimering av tillverkningsprocesser
  • Leda förbättringsprojekt
  • Utredning av produktionsavvikelser
  • Skriva instruktioner och tillverkningsdokument

Våra sektioner består idag av cirka 15–25 kompetenta medarbetare, både juniora och seniora, där alla delar det gemensamma intresset för teknik och Life Science. Du kommer att tillhöra kontoret i Solna, Södertälje eller Uppsala. Vi ser gärna att du har B-körkort och pendlingsmöjlighet, då våra kunder finns i hela Mälardalen, från norr till söder. Ange i din ansökan var du helst vill arbeta.

Kravspecifikation

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Du som söker har följande:

  • En eftergymnasial ingenjörs- eller annan relevant naturvetenskaplig examen inom maskin, kemi, bioteknik eller medicinteknik
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet som processingenjör inom läkemedelsindustrin
  • Du uttrycker dig obehindrat i både engelska och svenska, i så väl tal som skrift
  • Du är självständig, noggrann och tycker om att ha koll på alla detaljer
  • Du är en duktig organisatör och bra på att kommunicera
  • Erfarenhet av framtagning av Piping & Instrumentation Diagrams (PID) ser vi som meriterande

Ytterligare information

Varför jobba hos oss?

Vi tror att du letar efter en arbetsgivare som kommer att erbjuda dig kompetensutveckling, teamkänsla och roliga uppdrag. Vi förmodar att du presterar på topp när arbetet innehåller intressanta och utmanande arbetsuppgifter och när du får använda din goda kommunikativa förmåga i mötet med kunder och kollegor. Vi vågar även gissa på att du letar efter en trygg arbetsgivare som erbjuder kollektivavtal och bra villkor. Du vill nog dessutom ha en riktigt bra och engagerad chef som tillsammans med dig tar fram en utvecklingsplan som passar just dig och dina personliga karriärsmål.

Något av det vi erbjuder dig:

  • Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
  • Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
  • Stora möjligheter till utveckling genom varierande och spännande uppdrag, tack vare långa relationer med och stort förtroende från våra kunder.
  • En flexibel arbetsmiljö som präglas av stor frihet under ansvar. Detta då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
  • Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Vi jobbar med löpande rekrytering - så sök redan idag, eller senast den 2024-05-31. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktinformation kring rollen:

Petra Larsson, Sektionschef Uppsala

Tel: +46 105 055 442

E-mail: petra.larsson@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons