Jobbsafari är en del avschibsted logo

Målare

Ästad Vingård AB · Varberg · Ansök senast 31 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

MÅLARE MED BRED PALETT

Nu söker vi en målare som förutom penseln också kan hålla i en hammare. Kan du dessutom såga, mura och kanske sätta plattor blir du ännu mer intressant för oss.

Som en del av utvecklingsteamet på Ästad Vingård kommer du främst att få måla, men vid behov också utföra andra sysslor inom bygg, anläggning och underhåll. En mångsidig hantverkartjänst som troligtvis kommer passa dig som handen i handsken.


OM TJÄNSTEN

Ästad Vingårds eget utvecklingsteam består av duktiga hantverkare som tillsammans utvecklar och skapar en unik vingård som ska överträffa gästernas förväntan. Här bygger vi allt från nya spektakulära restaurangbyggnader till avkopplande spamiljöer och ett kommande vineri i internationell toppklass. Vid behov utför vi även reparationer och underhåll för att gården alltid ska hålla högsta kvalitet.

Som målare kommer du främst att få utföra sysslor inom måleri, men vi hoppas att du har fler talanger än så. Vi vill gärna ha med dig i teamet för bygg- och anläggningsjobb och kommer kunna erbjuda dig en varierad tjänst med många spännande utmaningar.


OM DIG

Självgående. Noggrann. Lagspelare. Där har vi tre ord som beskriver dig väl.

Du har jobbat några år som målare och samlat på dig viktig erfarenhet för att kunna utföra det mesta inom måleri. Samtidigt har du talang för – och kanske tidigare erfarenhet från – byggarbete och vill gärna hoppa in i teamet för att få varierade arbetsuppgifter.


FAKTA

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare

Start: Omgående

Placeringsort: Ästad, Tvååker


OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster samt Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG med en stjärna i Guide Michelin. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg. Om några år kommer ett systerhotell att öppna strax utanför Malmö.


SÖK TJÄNSTEN

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken!


Frågor?

Kontakta Henrik Karlsson, utvecklingschef

henrik@astadvingard.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ästad Vingård AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Ästad Vingård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons