Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i matematik åk 7-9

Strängnäs montessori · Strängnäs · Ansök senast 1 juni (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du en skicklig lärare i matematik som har förmågan att möta elevernas olikheter? Är du driven i din undervisning och har ett tydligt klassrumsledarskap? Vill du vara med och utveckla matematikundervisningen på Strängnäs Montessori? Då har vi tjänsten för dig!

Ditt uppdrag innebär att med tydlighet, värme och positiv elevsyn leda alla dina elever till bästa möjliga kunskapsutveckling i matematik.

Vi har ett mycket engagerat kollegium med hög kompetens som är drivande för att hålla en hög kvalité på undervisningen i respektive ämne.

Nu söker vi dig som vill bli en i teamet på Strängnäs Montessori och vara med och förvalta och utveckla verksamheten.

Om verksamheten

Strängnäs Montessori är en föräldradriven friskola som ligger i natursköna Sundby Park i Strängnäs. Våra lokaler är ljusa och fräscha och vi alla hjälps åt att ha och bevara en trevlig lärmiljö. Relationer och bemötande är något vi värnar om och det gör att vi har ett gott arbetsklimat i verksamheten. Vi har ca 600 barn mellan 1-16 år (förskola, fritids och grundskola) och ca 100 anställda. I vår verksamhet inspireras vi av Maria Montessoris pedagogik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik. Tjänsten är på 100%. Vi ser gärna att du har Montessoriutbildning eller erfarenhet, men inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har löpt ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strängnäs montessori

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Strängnäs Montessoriskola Ekonomisk fören

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons