Jobbsafari är en del avschibsted logo

Elkonstruktör till kärnkraftsbranschen

Elkonstruktör till kärnkraftsbranschen

AFRY AB · Gävle · Ansök senast 26 maj (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Nuclear Sweden fokuserar på kärnkraft där vi har en unik förtroendeposition på vår marknad, och arbetar ofta i väldigt nära samarbeten med våra kunder. Vi söker nu en elkonstruktör för konsultuppdrag inom kärnkraftsbranschen. Som elkonstruktör hos oss kommer du att få arbeta med allt från förstudier, utredningar, nyprojektering, om-, tillbyggnader och besiktningar. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av att ansvara för detaljkonstruktion och framtagande av montageunderlag, upprättande av tekniska beskrivningar samt utreda och projektera.

Projekten varierar både vad gäller storlek och innehåll, och kan ske i både AFRYs regi samt som inhyrd resurs ute hos kund. Projekten genomförs i team med erfarna kollegor och erbjuder därmed löpande en möjlighet till utveckling!

Kravspecifikation

Eftersom en stor del av arbetet kommer att genomföras i projekt, söker vi dig som motiveras av att samarbeta med andra snarare än konkurrera, och som gillar att jobba mot gemensamma mål. Du gillar att hjälpa till på det sätt som behövs för att teamet ska prestera.

Men lika viktigt för rollen är att du är driven och trivs med att ta egna initiativ. Eftersom du ofta kommer att jobba i parallella uppdrag blir det också viktigt att du har en förmåga att snabbt kunna ta in ny kunskap och skapa struktur i din vardag. Detta för att kunna anpassa dig till olika typer av förväntningar och hantera dina projekt på bästa sätt, både för dig och dina kunder.

Vidare ser vi att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom el eller närliggande område, alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig.
  • Erfarenhet av CAD-konstruktion i något eller några av följande verktyg: Elmaster, Engineering Base, Eplan eller Elprocad.
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, då svenskan används frekvent inom AFRY och hos våra kunder.
  • B-körkort då resor är en naturlig del av rollen.

Har du tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta inom kärnkraftsbranschen är det meriterande.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.

Ytterligare information

På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Jobb och fritid behöver inte vara två åtskilda komponenter som slåss om din uppmärksamhet. Här ryms båda delar. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du också bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.

Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:

  • Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
  • Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
  • Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
  • Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

I denna roll utgår du från vårt kontor i antingen Uppsala eller Gävle. Resor förekommer på veckobasis till våra kunders kärnkraftsanläggningar.

Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!

Sista ansökningsdatum är 26 maj. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Jag som blir din chef heter Tobias, jag värdesätter prestigelöshet och öppenhet, men viktigast är att alla medarbetare mår bra och att vi tillsammans har roligt på jobbet.

Kontaktuppgifter

Tobias Jansson, Sektionschef Nuclear

tobias.jansson@afry.com

Tobias Linkedin-profil hittar du här

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons