1 till 25 av totalt 118 träffar.
Nouventus ApSFeltsäljare sökes

Nouventus ApS

Om du har en passion för damkläder och mode, så har du nu chansen at bli säljkonsulent för ett spännande och högkvalitativa dansk varumärke inom accessoarer.

Du är en säljdriven och snabbrörlig person med starkt kundfokus och tycker om att skapa och utveckla kundrelationer.

Din främsta uppgift består i att presentera våra två årliga kollektioner för befintliga och nya kunder. Kunderna är kvinnors klädbutiker, brukshandverk och butiker på landet.


Jobbsafari, 27 maj
ProfficeRegional Sales Manager - Sweden

Proffice recruiting on behalf of client

Do you want to work with the combination of sports and sales?
Then this position might be you..

The tasks within this job are in general to market and sell the sports equipment towards potential customers in Sweden. This would include several aspects such as:

 • Handling incoming inquiries
 • Sending out catalogues
 • Visiting potential customers
 • Handling customers through phone and e-mail
 • General assistance of customers
 • Provide brief report every 14 days
 • Administer after-sale service communication

Jobbsafari, 26 maj
RoniSäljare till byggvarubranschen

Roni

Energisk och självständig säljare

Vi söker en energisk och erfaren säljare till att förvalta och utveckla försäljningen i Sverige. Säljdistriktet är södra Sverige upp till Stockholm.

Huvudsakliga uppgifter och ansvar:

 • Styrka och utvidga säljaktiviteterna i området genom att skapa och utveckla relationer till existerande kunder
 • Uppsöka nya potentiella kunder samt identifiera framtidiga växtmöjligheter
 • Introducera produkter och stå för produktundervisning till kunder och deras kunder

Vi erbjuder en spännande tjänst i en dynamisk privatägd dansk verksamhet och en oformell arbetsmiljö. I jobbet blir du fältsäljare med din hemadress som bas.


Jobbsafari, 22 maj
WhatUsersDo LtdVill du recensera och testa webbsidor?

WhatUsersDo Ltd

Prova något nytt - Få betalt för att recensera och testa webbsidor hemifrån.

Vi betalar €8 för varje webbplatstest du gör och det här är din chans testa stora varumärkens webbplatser i ditt eget hem.

Anslut dig till vår online-panel för att ge ärlig feedback på webbplatser. Vi behöver studenter eller yrkesverksamma från 18 år och uppåt som har 20 minuter att avvara för varje webbsidetest.

Vi registrerar din skärm och spelar in dina uttalade tankar, så inga undersökningsformulär och allt du behöver är en mikrofon på datorn.

Det är mycket roligare än att fylla i en undersökning!

Registrera dig


WhatUsersDo Ltd, 18 maj
Gram Commercial A/SFörsäljningschef Sverige

Gram Commercial A/S

Affärsutveckling mot återförsäljare och offentlig verksamhet

Vi erbjuder en självständig roll med stor möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat. Gram Commercial präglas av god kvalitet, skräddarsydda lösningar samt precision och snabbhet i leverans till våra kunder. Företaget ägs idag av Japanska Hoshizaki koncernen som ser expansivt på framtiden.

Vi söker dig som vill arbeta med affärsutveckling av högkvalitativa produkter mot återförsäljarledet och mot större verksamheter inom offentlig sektor där du spenderar merparten av din tid tillsammans med dina kunder. I Sverige ingår litet antal återförsäljare som du samarbetar med och du är ytterst ansvarig för affärsutvecklingen.


Jobbsafari, 18 maj
I. C. Lauvring A/SSäljare

I. C. Lauvring A/S

Vi söker en duktig säljare i Sverige för försäljning av vår stora och spännande kollektion av trend- och inredningsartiklar.

Säljaren arbetar självständigt (i eget företag) och från sitt eget hemmakontor. Du ska arbeta uppsökande men även sälja till vår befintliga kundkrets.

Vi förväntar oss att du:

 • Är ansvarsfull och samarbetsorienterad och arbetar systematiskt.
 • Har kunskap om branschen.
 • Deltar på mässor i Sverige men även i Danmark.
 • Är bosatt mitt/syd i Sverige.

Jobbsafari, 15 maj
Citytag FilialSäljrepresentant Robin Ruth Sweden

Citytag Filial

Robin Ruth är världens största souvenirmärke som revolutionerat marknaden genom att vara det främsta modemärket i branschen. Vi söker säljrepresentanter som ska arbeta på vårt kontor i Solna och odla relationerna med våra över 200 kunder, liksom skaffa nya kunder till vårt ständigt växande nätverk.

Ditt arbete går ut på att stärka våra grossistnätverk genom att öppna nya konton och att ha en positiv inställning till hantering av kundrelationer. Du kommer att resa med företagsbilen runt i Sverige för att besöka våra kunder; våra återförsäljare som vi stöder i landet. Arbetet kräver omkring 5 hotellnätter i månaden. Vi står för alla kostnader i samband med representationen av varumärket Robin Ruth. Du kommer att få stöd av ledningsgruppen och kollegor för att uppnå företagets tillväxtmål.


Jobbsafari, 15 maj
MAXGUARD GmbHCommercial Representative / business partner

MAXGUARD GmbH

„Our experience is your benefit“

The brand MAXGUARD is renowned nationally and internationally for the highest product quality, innovation as well as outstanding service.

As a German manufacturer of high quality safety footwear, we develop products for humans and set trends on the market, e.g. with our Sneakers safety shoes. Based on our MAXGUARD concept, we are expanding very dynamically both on the national as well as on the international level. We are looking for a Commercial Representative / business partner to set up a sales organization with a distribution network in Sweden and Norway.


Jobbsafari, 11 maj
aida
En agent som kan hantera försäljningen i Sverige

aida

aida A/S är ett danskt designföretag inom presentartiklar och bordsporslin. Vi har stor framgång i både Danmark och Norge och är nu redo att ta nästa steg i Sverige.

Ansvarsområden:

 • Implementera aidas strategi på den svenska marknaden.
 • Försäljning till butiker/kedjor inom distriktet.
 • Bibehålla och bygga upp marknaden med ett brett varusortiment.

Vad vi erbjuder:

 • Möjlighet att bygga upp aidas affärsverksamhet i Sverige. Vi har tidigare sålt för två-siffrigt miljonbelopp i Sverige, och är nu redo att börja igen.
 • Ta över existerande kunder som aida har byggt upp under det senaste året.
 • Stor utvecklingspotential i Sverige med den rätta insatsen.
aida

Jobbsafari, 8 maj
Trappetrinnet.dkSjälvständig säljare till uppstart i Sverige

Trappetrinnet.dk

Du ingår inte som en del av Trappetrinnet.dk, men du har ett nära samarbete med företaget för att kunna sälja produkterna i Sverige. Det innebär att du arbetar på provison som egenföretagare men får tillgång till den affärsmodell som redan är etablerad i Danmark. Den innehåller allt från hemsida, marknadsföring och broschyrer till produktion och montering.

Dina huvuduppgifter är att ge råd till kunder och sälja trapplösningar till både privata kunder och företag. Du kommer dagligen kunna bolla och diskutera med den danska ägaren som har många års erfarenhet av branschen. Kunderna kommer till dig via kontaktformulär på hemsidan och via anbudsgivning till bygg- och träfirmor. Din uppgift är att följa upp kunderna både genom telefonkontakt och personliga möten.


Jobbsafari, 7 maj
Cortris NordicCortris Nordic is looking for Key Account Managers in Sweden

Cortris Nordic

In this newly created role, you will execute and launch new products and therapies. You will be responsible for creating account plans as well as developing and securing new accounts locally and regionally. Key tasks will be to implement and build premium products and therapies in a structure that encourages dialogue and team work.

Key responsibilities

 • Execute the selling message and strategy to influence customer decision making
 • Maintain close contacts with Health Care Professionals (HCPs) , thought leaders and other key stakeholders through sales calls, department meetings, symposia, Peer-to-Peer meetings and national congresses
 • Communicate clearly, logically and concisely in a variety of settings including formal group presentations and written Communications

Jobbsafari, 4 maj
IT Tekniker
careerbuilder.seFör kunds räkning söker vi en IT- tekniker.Som IT Tekniker är du ansvarig för drift, underhåll och utveckling av vår IT-miljö, samt...
Unik Resurs i Sverige AB, Karlskrona
careerbuilder.se, 29 maj
Inköpare
careerbuilder.seFör kunds räkning söker vi nu en inköpare för ett vikariat.Inköparen jobbar nära samman med teknik, kvalitet och försäljning och en viktig...
Unik Resurs i Sverige AB, Karlskrona
careerbuilder.se, 29 maj
Equipment Engineer - PLC Technology, Olofström
careerbuilder.seEquipment Engineer - PLC Technology, OlofströmAt Manufacturing Engineering (ME), you are part of a global Engineering team that...
Volvo, Karlskrona
careerbuilder.se, 29 maj
Eventpersonal sökes i KARLSKRONA
Nu söker vi dig som vill jobba som eventpersonal i vårt team i Karlskrona - Framför allt 11 juni, 6 juli, 30 juli, 31 juli och 8...
BACKUP EVENT AB, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 29 maj
Personlig assistent
Vi söker en initiativrik och ansvartagande kvinna.
Calluna Assistans, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 29 maj
Rörtrådssvetsare till Bergen , Norge sökes!
Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare.
Ikett Personalpartner AB, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 29 maj
Lärare
Dessa tjänster kan ev. kombineras.
KARLSKRONA MONTESSORIFRISKOLA AB, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 29 maj
Förstelärare i matematik till Törnströmskagymnasiet
På Kunskapsförvaltningen arbetar vi med framtiden - välkommen att möta den med oss!
Karlskrona kommun, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 29 maj
Lärare Svenska / religion till Ehrensvärdska gymnasiet , vikariat 50%
Lärare Svenska/religion till Ehrensvärdska gymnasiet, vikariat 50% På Kunskapsförvaltningen arbetar vi med framtiden - välkommen att möta...
Karlskrona kommun, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 29 maj
Skolbibliotekarie till LKC 7 - 9 , Lyckeby skolområde
På Kunskapsförvaltningen arbetar vi med framtiden - välkommen att möta den med oss!
Karlskrona kommun, LYCKEBY
Platsbanken AMV, 29 maj
Kundtjänstmedarbetare till storbank i Karlskronaområdet
Academic WorkSom kundtjänstmedarbetare hos vår kund får du som studerar möjlighet att knyta kontakter inom bankvärlden och skaffa dig värdefull...
Academic Work, 28 maj
Utvecklare med passion för webben och frontend
Vi lever i en uppkopplad värld där allt fler tjänster flyttar till molnet.
Cybercom Group, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 28 maj
Säljare utan krav på erfarenhet i Karlskrona
Säljare för uppsökande verksamhet i Karlskrona kommun sökes.
Eba Environment, KARLSKRONA
Platsbanken AMV, 28 maj
Placeringsrådgivare
Några ord om oss Karlskrona är som centralort i Blekinge en växande ort med ambitioner.
Handelsbanken, Karlskrona
LinkedIn, 28 maj
Annons:
Laerdal Medical AS
1 till 25 av totalt 118 träffar.